feb 162017
 

Robert de Niro en Robert Kennedy jr. bieden $ 100.000 aan diegene die bewijst dat kwik in vaccins veilig is. Wat dus duidelijk maakt dat deze beide Roberts overtuigd zijn van het tegendeel.

kennedy-de-niro-620x195

De eerste persoon die wetenschappelijk bewijs kan laten zien waaruit blijkt dat thiomersal, een conserveermiddel dat aan sommige vaccins wordt toegevoegd, veilig is krijgt 100.000 dollar. Dat heeft Robert F. Kennedy junior van het World Mercury Project aangekondigd. Hij wil dat kwik, een neurotoxine die 100 keer giftiger is dan lood, niet langer wordt gebruikt in vaccins. Thiomersal zit nog steeds in onder meer griepvaccins en kindervaccins die ieder jaar aan 100 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden worden gegeven.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC publiceerde afgelopen maand een onderzoek waarin wordt gesteld dat ethylkwik in thiomersal net zo giftig is als methylkwik in vis.
“De overheid waarschuwt zwangere vrouwen vis dat kwik bevat te vermijden, maar tegelijkertijd is de CDC voorstander van het injecteren van kwikbevattende vaccins in zwangere vrouwen en kinderen,” zei Kennedy. “Dat gaat tegen alle logica in.”

Bron en video: NineforNews

> Boeken over vaccinatie in de Frontier World Webshop