jan 182017
 

 

ONDERWERPEN VAN DEZE NIEUWSBRIEF1. Nieuwjaarswens
2. Nieuw boek: Zielsoorzaken van ziekten
3. Lezing: Sonja Beijering: Human Design
4. Lezing: Piet Vergunst: de Wifi-Well
5. Lezing: Evert-Jan Beverwijk: Wat wil je worden in 2017?
6. Algemene informatie over Frontier World
 

 

 

 

 

 

 

 
Al onze vrienden, leveranciers, klanten en contacten een prachtig, bijzonder, aangenaam, nieuw en vernieuwend jaar toegewenst!

Nieuw boek: Zielsoorzaken van Ziekten

De Nederlandse vertaling van het boek van Björn Eybl “Die Seelischen Ursachen der Krankheiten”, een zeer grondig en overzichtelijk naslagwerk van de vijf Biologische Natuurwetten, zoals Dr. Hamer (Germaanse Geneeskunde) die beschreven heeft. Deze inzichten in het ontstaan en verloop van ziekte, zijn werkelijk baanbrekend! Al onze oude overtuigingen rond ziekte blijken niet te kloppen! Elke ziekte (‘Zinvol Biologisch Speciaal Programma’) ontstaat t.g.v. een conflictschok (trauma) en is vanuit biologisch perspectief een zinvol proces, bedoeld om ons te helpen in onze biologische overleving. Het eerste deel geeft een algemeen overzicht van deze vijf natuurwetten. In het 2e deel worden de meest voorkomende ziektebeelden beschreven vanuit deze inzichten. Door de vele kleurige afbeeldingen is de materie ook visueel zeer toegankelijk. Kortom, een zeer handig naslagwerk, met vele praktijkvoorbeelden, bestemd voor therapeuten en leken die zich in deze materie willen verdiepen.

Lezing: Sonja Beijering: Human Design
Het Human Design Systeem is een revolutionaire manier van jezelf begrijpen dat werkt via een synthese en bewerking van een aantal oudere orakelsystemen waaronder astrologie, numerologie, kabbala, i-ching, biochemie e.d. Het geeft aan de hand van de geboortetijd en plaats een zeer gedetailleerde omschrijving van je Design en je Persoonlijkheid en geeft inzicht in wat je eigen natuurlijke communicatiewijze en levensstrategie is.
Geef bij je aanmelding ook meteen even je geboortedatum, -tijd en -plaats aan, want daar gaat Sonja tijdens de lezing mee rekening houden.

Datum: 5 Februari 2017, van 14:00 – 16:00 uur.
Locatie:  Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX, Amsterdam.
GRATIS
info en opgeven via celine@frontierworld.nl
Lezing: Piet Vergunst: de Wifi-WellDe Wifiwell werkt volgens wonderlijk eenvoudige principes die men overal in de natuur aantreft en maakt van je Wifi-modem een gezonde vitaliserende energiebron, transformeert de Wifi straling in positief werkende straling, die de energiewaarde van je huis aanzienlijk verhoogt en gezondheid juist bevordert. N.B. lezers van Frontier Magazine krijgen € 25 korting op aanschaf van de Wifiwell en betalen tot 1 mei 2017 € 125. (Actiecode ‘frontier17′)

Datum: 22 januari 2017 van 14:00 – 17:30 uur
Locatie: Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX  Amsterdam.
Toegangsprijs: € 15.-
Reserveren: jouwkoers@gmail.nl

Op de dag er na, 23 januari, geeft Piet Vergunst consulten in Frontier World: er zijn nog enkele plekken vrij, dus wil je een consult, neem dan snel contact op met de Frontier World winkel

Lezing: Evert-Jan Beverwijk: Wat wil je worden in 2017?Op met name het volgende onderwerp zal Evert tijdens deze lezing dieper ingaan:
“Wonderbaarlijke Medische/Wetenschappelijke Doorbraken: Niemand hoeft meer ziek te worden″

 

  • Onsterfelijkheid – Nobelprijs wetenschapper presenteert kuur om onsterfelijk te worden.
  • Lichtspectografie – Een 4D foto vertelt welke ziekten u onder de leden heeft.
  • Ademanalyse – Een keer uitademen in dit apparaat vertelt welke ziekten u heeft.
  • Nano-operaties – Tumoren verdwijnen als sneeuw voor de zon tijdens dagbehandeling.

Verder zal hij spreken over de pogingen van wetenschappers en bestuurders om de mens genetisch te modificeren, van vrij mens naar bestuurbaar beest.

Datum: 12 februari 2017.
Locatie:  Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam.
reserveren via info@frontierworld.nl
toegangsprijs: € 15

Algemene Info over Frontier WorldFrontier World is gevestigd in Amsterdam, aan de Marnixstraat 82, 1015 VX. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.
U kunt ons telefonisch bereiken via 020-3309151, of per email: mailto:info@frontierworld.nl.
Alle producten die u bij ons in de winkel kunt aanschaffen, boeken, tijdschriften, ansichtkaarten en een veelheid aan gezondheidsproducten, kunt u ook bestellen via onze webshops die gemakkelijk benaderbaar zijn via de hoofdpagina van onze website: www.frontierworld.nl.
MAGAZINE  |  BOEKEN  |  GEZONDHEIDSPRODUCTEN  |  EVENEMENTEN  |  NIEUWS


Frontier World
Marnixstraat 82
1015 VX Amsterdam
Tel.: 020-3309151
frontierworld.nl