mrt 272017
 

In Oost Groningen is een test aan de gang met het nieuwe, nóg weer veel snellere 5G telecom netwerk. Nog weer andere frequenties dus ook die over en door ons heen worden gestraald.

commtower

Waar Frontier World op dagelijkse basis te maken krijgt met klanten die zeggen last te voelen hebben van de tsunami aan wifi-netwerken die hen in de stad vierentwintig uur per dag doorstralen. En waar wij al sinds een aantal jaren een groeiend aantal van deze mensen daadwerkelijk kunnen bijstaan via de al weer heel lang geleden door Wilhelm Reich uitgevonden Orgon-stralers, daar lijkt het er op dat dit nieuwe 5G-netwerk voor de koeien in Oost Groningen een stap te ver is.

Bij een aantal veehouderijen rondom het Groningse dorp Stitswerd zijn de koeien zich sinds het aanschakelen van deze 5G op zijn zachtst gezegd vreemd aan het gedragen: in ogenschijnlijke doodsangst springen ze bijna over de hekken, rennen ze bezweet door de weide en rollen ze met de ogen.

We kunnen het deze gekke koeien niet gemakkelijk vragen, maar als deze dieren uit nader onderzoek zich daadwerkelijk als een gevolg van het 5G netwerk zo vreemd gedragen, dan kunt u zich afvragen of dit het waard is. Tja, sneller internet, betere streaming van films, perfecte telecommunicatie in beeld en geluid en alle met intelligente chips uitgeruste apparaten worden in realtime aanstuurbaar…

Maar hoe moet Frontier World ‘in hell’s name’ dan nog aan de immer toenemende vraag in Orgoniet beantwoorden. En dan is het ook nog maar de vraag of de hele reeks aan nieuwe soorten van straling en de nieuwe frequenties die er aan staan te komen ook nog wel net zo goed met de huidige Orgon materialen zijn te neutraliseren.

Mijnheertje Google heeft de mond vol van een ‘heldere nieuwe toekomst” waarin alles en iedereen dusdanig via niet-te-stoppen stralingsnetwerken onderling zijn verbonden, dat dit de ‘Singularity’ wordt genoemd, de Eenheid van alles. Al uw gedachten liggen dan op straat, en het netwerk van de staat bepaalt dan wat u moet denken. Want als dit soort van telecom-pathie een realiteit wordt, zoals Google zo heftig en enthousiast propageert, dan is het symbool van de Romeinse Fascis, de samengebonden bijl en pijlen die staan voor het allemaal in één richting denken, in onze samenleving een realiteit geworden. En dan hebben wij de poppetjes netjes en geheel gereglementeerd aan het dansen, waar het tot nu toe dus, zo lijkt het er althans op, de koeien zijn….

Bronnen:
rtvnoord
beyondthematrix
Wakingtimes