feb 202016
 

 

ONDERWERPEN VAN DEZE NIEUWSBRIEF (19 februari 2016)1. Mini Gezondheids dag en Geld-Workshop door Celine Fontes
2. Serie Zondagse Workshops door Benjamin Adamah
3. Nieuw boek: Autisme, de wanhoop voorbij
4. Nieuwe voorraad Orgon ‘Piramides’
5. Nieuwe kristallen: Aqua Aura Trommelstenen
6. Agenda van activiteiten in Frontier World
7. Algemene informatie over Frontier World
 

 

SPECIALE EDITIE MINI GEZONDHEIDS DAG incl. Geld Workshop!

De komende mini Gezondheidsdag op zondag 13 maart wordt speciaal: Ad Broere geeft een lezing over de geschiedenis van het geld. Celine Fontes gaat vervolgens je financiën een flinke praktische boost geven: zij verzorgt een workshop met ritueel over hoe je op een eenvoudige manier meer geld kunt scheppen voor jezelf. Wil je meedoen, neem dan een geldbiljet mee van ca. € 5.
Omdat er in de Frontier winkel slechts beperkte plaatsen voor handen zijn, raden wij u aan om op tijd te komen of zelfs om uzelf even aan te melden via een mailtje.

Verder is deze dag zoals gebruikelijk gevuld met:
- Readings
- Healings
- Massages
- Bio resonantie
- Duurzame kadootjes
- Biologische Hapjes en drankjes
- Informatie over gezondheid

Laat je op deze dag lekker verwennen, inspireren en verrijken en kom in contact met gelijkgestemden….

Graag zien we je in de Frontier World. Aan de Marnixstraat 82 te Amsterdam. Schrijf in je agenda: zondag 13 maart a.s. van 12 tot 18 uur!

GRATIS toegang. Wel zullen de aanwezige organisaties, healers en aanbieders hun eigen prijzen berekenen voor hun diensten en producten.

Workshops door Benjamin AdamahBenjamin Adamah geeft de komende drie zondagen een drietal workshops in de Frontier World Winkel.
21 februari: ‘Psycho Energetisch Zelfmanagement
28 februari: ‘Kickstart Magie’
6 maart: ‘Psycho Energetisch Zelfmanagement’
Tijdens de workshop ‘Kickstart Magie’ krijg je de beste kick start die je kunt wensen op het vlak van magie. Adamah behandelt de kern-essenties van magie, de soorten die er zijn, de meest essentiële trainingsroutines, leert je door illusies heen prikken, en geeft heldere tips richting boeken en de praktijk. Aan bod komt een beknopte geschiedenis van de westerse magie, waarbij hij ingaat op magie in de Oudheid, Arabische astromagie, Middeleeuwse grimoires, de twintigste eeuw en chaosmagie. Ook behandelt hij magische ethiek.
Locatie Frontier World, Marnixstraat 82, AMSTERDAM
Inloop 12:30 uur. Aanvang 13:00 tot ca 17:30
Prijs € 60  inclusief koffie/thee en documentatie
Aanmelden via: benjamin.adamah@gmail.com; tel. 06 13334105
Boek: ‘Autisme, de wanhoop voorbij’‘Autisme is te genezen.’
Het is één van de meest opzienbarende conclusies in dit boek van homeopathisch arts Tinus Smits (1946-2010), die de laatste jaren van zijn leven heeft gewijd aan het ontwikkelen van de CEASE Therapie om autistische kinderen te genezen. En om achter de talloze oorzaken van autisme te komen. In de dertig jaar dat hij werkzaam was als homeopaat, zag hij een explosieve toename van het aantal autistische kinderen. Tijdens zijn onderzoek heeft hij meer dan 300 autistische kinderen behandeld en in veel gevallen hebben de ouders hun kinderen 100 procent genezen verklaard. Hun ervaringen – en zijn ontdekkingen – staan opgetekend in dit hoopgevende boek. Verkrijgbaar in de Webshop van Frontier World.
Nieuwe voorraad Orgoniet PiramidesWe waren er weer vrijwel helemaal doorheen, dus was het hoog tijd om onze glazen showvitrine weer op te vullen met prachtig uitziende, kunstige en kunstmatige Orgoniet voorwerpen. Kunstmatig in die zin, dat in elk Orgoniet voorwerp een veelheid aan natuurlijke materialen, edelstenen, metalen, bevat die zijn ingebed in een heldere kunsthars. Elk Orgoniet object is exclusief en enig in zijn soort, in zoverre dat de maker er van steeds maar één batch maakt van een bepaald uiterlijk: is dat bepaalde productienummer geheel uitverkocht, dan komt die verder ook nooit meer in diezelfde configuratie terug. U heeft dus niet alleen een prachtig kunstobject in uw kamer, maar bent er van verzekerd dat er slechts een beperkt aantal van is gemaakt.
Nieuwe halfedelstenen: Aqua Aura Trommelstenen
Ze zien er bijzonder intrigerend uit, onze Aqua Aura stenen: diep donker blauw met een vreemde, bijna buitenaards aan- doende weerschijn, die ontstaat door in een vacuüm deze stenen aan een bombardement van echte goud atomen te onderwerpen. Hierdoor hebben deze stenen een heel bijzondere werking, die feitelijk nog dieper gaat dan dat de natuurlijke kwartsstenen dat doen. Volgens de encyclopedie: “De steen activeert het keel- en derde-oog chakra, stimuleert paranormale visie en telepathie en verbetert de communicatie. Het zorgt voor intense visionaire ervaringen en geeft toegang tot kosmisch bewustzijn. Dit kristal geneest, reinigt en kalmeert de aura, heft stress op en geneest “gaten”. Verwijdert tevens negatieve energie en zorgt dat uw hoogste potentieel wordt aangesproken. De steen beschermd u tegen occulte of psychische aanvallen en schenkt diepe rust tijdens meditatie.”
Vaste agenda van Winkel Activiteiten- Op afroep: Tarot  door Kees Commandeur
- Ma: Infraroodmat-therapie, massage en healing door Elfriede van der Sanden
- Di.: o/d week: Aura healing door Tom Rensen.
- Di.: Bio Resonantie door Thorsten Meininger.
- Wo.: Egyptisch waarzeggen door Karin Konijn.
- Do.: Helderziende waarnemingen door Femmie Beverwijk.
- Vr.: Handlezen & Numerologie door B. Hanemann.
- Op afroep.: Stoelmassage door Noëlle Kabel.
- Za. o/d week: Face massage; Tina Antman.Over het algemeen hoeft u voor bovengenoemde activiteiten niet per sé een afspraak te maken, maar als u dat liever wel wilt kunt u dat doen via de betreffende internetlinks. Voor meer informatie kunt u kijken op orakelworld.nl.
Algemene Info over Frontier WorldFrontier World is gevestigd in Amsterdam, aan de Marnixstraat 82, 1015 VX. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.
U kunt ons telefonisch bereiken via 020-3309151, of per email: mailto:info@frontierworld.nl.
Alle producten die u bij ons in de winkel kunt aanschaffen, boeken, tijdschriften, ansichtkaarten en een veelheid aan gezondheidsproducten, kunt u ook bestellen via onze webshops die gemakkelijk benaderbaar zijn via de hoofdpagina van onze website: www.frontierworld.nl.
MAGAZINE  |  BOEKEN  |  GEZONDHEIDSPRODUCTEN  |  EVENEMENTEN  |  NIEUWS


Frontier World
Marnixstraat 82
1015 VX Amsterdam
Tel.: 020-3309151
frontierworld.nl