apr 042017
 

Van de hand van een van de grootste experts op het gebied van ‘raw food’ David Wolfe, het eten van rauw voedsel, hier een Engelstalig boek dat de naakte waarheid vertelt over chocolade, de boom, de bloem, de vrucht en alles wat er voor ondeugends en deugdelijks over de chocoladische lekkernij valt te vermelden, dat u het water in de mond doet vloeien.

NACH

Want, over chocolade valt heel veel te vertellen, wetenswaardigheden die het genieten van deze lekkernij nog intenser kunnen maken. En recepten die zelfs vermaarde chocolade experts en tropische expats nog op een vreemd been weten te zetten, die u inwijden in de geheime wereld van de smaak waarvan u nooit had gedacht dat die mogelijk was.

Een onthullend boek dat in geen enkele (Engelse…?) keuken zou mogen ontbreken: ideaal voor feestjes van ondernemende keukenprins(ess)en die niet vies zijn van deze bruine heerlijkheid, noch van de bewonderende uitroepen door de gasten als ze uw creaties proeven. En ideaal als u, ‘s avonds voor het slapen gaan, om inspiratie verlegen zit, of gewoon een zoete bedding zoekt om gemakkelijk in te slapen: het chocolade sprookje met een heerlijk einde! En ideaal natuurlijk als cadeau voor iemand die vaak en graag voor je kookt!

Bestel ‘m in de Frontier World Webshop of haal ‘m af in de Frontier Bookshop en u slaapt vannacht nog een stuk dieper en rustiger in de wetenschap dat ‘het goed is’.