mei 182017
 

Hoewel nog steeds niet door alle reguliere psychologen als zodanig gerespecteerd, vormen de vele soorten van de wetenschap der astrologie een prachtig en sluitend systeem van psychologische, psychiatrische en psychometrische kennis dat door vele eeuwen heen steeds meer verfijnd en geperfectioneerd is.

Aan dit zeer aanzienlijke repertoire van astrologische sub-disciplines is nu een volledig nieuwe tak toegevoegd: een geheel nieuwe insteek op astrologie die, door vele jaren lang bewonderenswaardig ‘monnikenwerk’ van auteur Benjamin Adamah, met ongelooflijke precisie een kleine 1000 kleine, tot voor kort veronachtzaamde, hemellichamen in kaart brengt.

book_asteroiden

Door deze Asteroïden, Centauren, Cubewano’s, Damocleïden, Neptunus-resonanten, Plutino’s, SDO’s en Trojanen aan de horoscoop toe te voegen, komen vele eerder niet goed via astrologie uit te leggen historische gebeurtenissen plotseling in een heel helder licht te staan. Zelfs forensische politie ambtenaren zouden middels een aangepast astrologisch computerprogramma vele al eeuwen geleden gepleegde misdaden met een ongelooflijke precisie aan de stand van deze kleine hemellichamen kunnen koppelen, wat dan dus ook geheel nieuwe mogelijkheden biedt om toekomstige misdadige tendensen te voorspellen, te verzachten en te voorkomen!

672 pagina’s dik en rijkelijk geïllustreerd met zwartwit afbeeldingen van veelal oude gravures, is dit boekwerk ongetwijfeld voorbestemd om de komende eeuwen vele nieuwsgierige en leergierige astrologen en belangstellenden in hun werk of studie bij te staan, als standaardwerk van deze geheel nieuwe tak aan de boom van de astrologie.

Heel confronterend ook om de werking van al deze kleine asteroïden via de eigen geboortehoroscoop weerspiegeld te zien in vaak best wel heftige invloeden, karaktertrekken en gebeurtenissen, aangezien elk van deze om onze aarde ronddraaiende ‘modderkluiten’, ondanks hun geringe afmetingen, een héél specifieke en indringende invloed genereert.

Een gids die genoeg stof geeft voor jaren lang fascinerende en precieze studie van zowel ons collectieve en persoonlijke verleden, als ook de uitdagingen waar wij in onze toekomst voor zullen komen te staan.

Bestel ‘m in de Frontier World Webshop of kom langs in de Frontier World Bookshop.