2012

 

Winnaar Frontier Award 2012: Olof Smit

De Frontier Award wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandstalige persoon die op grenswetenschappelijk gebied actief is en zo positieve veranderingen teweeg wil brengen.

Olof award

Olof Smit heeft de Frontier Award voor 2012 gekregen voor zijn baanbrekende werk op het gebied van het levend houden van de kennis van geneeskrachtige kruiden uit de Jungle van Suriname en het toepassen van deze kennis middels een moderne lijn van kruidenproducten die zijn afgestemd voor het gebruik door de hedendaagse stedelijke mens.

Bovendien heeft Olof Smit zijn sporen en ook deze Frontier Award verdiend voor zijn onvermoeibare bemoeienis om de velen die te kampen hebben met lichamelijke, psychische en spirituele problemen daar van af te helpen. De kennis die hij in de jungle van zijn ‘primitieve’ leermeester mocht ontvangen heeft hem het vermogen gegeven om deze problematiek bij de wortels aan te pakken, doordat hij met zijn spirituele visie, in samenspraak met zijn spirituele gidsen, maar enkele ogenblikken nodig heeft om de diepere veroorzakende gebeurtenissen van de problemen te achterhalen en ‘om te keren’. Veel problemen, zo zegt Olof Smit, ontstaan doordat de betreffende persoon op één of andere manier ‘vervloekt’ is. Doordat Olof het vermogen heeft om die vloeken terug te draaien, kunnen veel vervelende zaken snel een oplossing krijgen.

Olof Smit is door zijn werk nú al dusdanig een levende legende geworden, dat hij er een drukke praktijk aan heeft overgehouden. En dat is vooral opmerkelijk gezien het feit dat hij meestal kort en bondig van stof is, geen zinnen met veel woorden vuil maakt waar slechts enkele gebaren voldoen en meestal onmiddellijk ziet welk werk-en-woord iemand nodig heeft om te genezen.

De Frontier Award winnaars van de afgelopen jaren:

2001: Eltjo Haselhoff – graancirkels
2002: Janet Ossebaard & Bert Janssen – graancirkels
2003: Peter Toonen – Maya kalender
2004: Bram Vermeulen – Vermeulen Weet het Beter
2005: Robin de Ruiter – 9-11
2006: het ditkannietwaarzijn.nl team – 9-11
2007: Ronald Jan Heijn – Staya Erusa
2008: Pim van Lommel – Bijna Dood Ervaring
2009: Marcel Messing – Worden Wij Wakker
2010: Micha Kat – Klokkenkluider
2011: Ad Broere – Financiële Ethiek

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers op de volgende wijze: