2013

 

Winnaar Frontier Award 2013: Leo Koehof

De Frontier Award wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandstalige persoon die op grenswetenschappelijk gebied actief is en zo positieve veranderingen teweeg wil brengen

Koehof

Leo Koehof heeft de Frontier Award voor 2013 gekregen voor zijn baanbrekende werk op het gebied een substantie die door een andere onderzoeker op dit gebied, Jim Humble, M.M.S. werd gedoopt, Miracle Mineral Solution, een zachtwerkend, lichaamsvriendelijk ‘desinfectiemiddel’ dat zonder probleem inwendig kan worden gebruikt om het lichaam te helpen in de strijd tegen infecties en parasieten.

Na jarenlang persoonlijk zeer positieve ervaring te hebben opgedaan met dit middel, heeft Leo Koehof met stoute schoenen naar het Rode Kruis in Uganda gestapt van wie hij toestemming kreeg om met dit middel een veldtest te doen met de bedoeling om te kijken wat de resultaten zouden zijn bij het inzetten van MMS tegen malaria. De resultaten van deze MMS-malaria-test waren uiterst positief: HONDERD PROCENT genezing! In Nederland is MMS een middel dat door velen met veel succes wordt gebruikt om allerlei infecties ‘aan te pakken’, van de ‘simpele’ griep tot aan ontstekingen en verzweringen.

koehof malaria

Op deze pagina van ‘WanttoKnow.nl’ vindt u een redelijk uitgebreid artikel over deze materie.
En hier kunt u een YouTube video bekijken over dit onderwerp. In Frontier Boekwinkel en de Frontier Webshop kunt u over dit onderwerp een aantal boeken vinden. Op Amazon.com heeft Leo Koehof ook een pagina voor de verkoop van zijn boeken.

De Frontier Award winnaars van de afgelopen jaren:

2001: Eltjo Haselhoff – graancirkels
2002: Janet Ossebaard & Bert Janssen – graancirkels
2003: Peter Toonen – Maya kalender
2004: Bram Vermeulen – Vermeulen Weet het Beter
2005: Robin de Ruiter – 9-11
2006: het ditkannietwaarzijn.nl team – 9-11
2007: Ronald Jan Heijn – Staya Erusa
2008: Pim van Lommel – Bijna Dood Ervaring
2009: Marcel Messing – Worden Wij Wakker
2010: Micha Kat – Klokkenkluider
2011: Ad Broere – Financiële Ethiek
2012: Olof Smit – Amazone Kruiden en anti-vloeken dokter

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers op de volgende wijze: