2014

 

Winnaar Frontier Award 2014: Nicole E. Zonderhuis

De Frontier Award wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandstalige persoon die op grenswetenschappelijk gebied actief is en zo positieve veranderingen teweeg wil brengen.

nicole_mtz

Nicole Zonderhuis heeft de Frontier Award voor 2014 gekregen voor haar expertise op het gebied van de Maya Astrologie, het jaarlijks organiseren van de ‘Dag Buiten de Tijd- Festival‘ en voor het al vele jaren functioneren als het brein achter de prachtig vormgegeven Dertien Manen Agenda (waarvan ze niet alleen tekstschrijfster is maar ook ontwerpster van de mooie omslagafbeelding). Een praktische tas-agenda waarin haar kennis van de Astrologie der Maya’s een gebruiksvriendelijke en dagelijks bruikbare toepassing krijgt.

Nicole E. Zonderhuis, (www.WebCraft.nl en mayatzolkin.com) is van huis uit vormgever en kunstenaar. Ze ontwerpt o.a. postkaarten, meubelen en websites en is afgestudeerd in architectonische vormgeving.  Ze heeft veel gereisd in Midden en Zuid-Amerika, waar ze aan Maya rituelen meedeed en heilige plekken heeft bezocht. Ze schrijft artikelen en boeken en geeft workshops en consulten over de 13 Manen Maya kalender en over o.a. sjamanisme, rituelen, de maan en over de kracht van het vrouwelijke.

Volgens de 13-Manen Kalender is haar geboorteteken de ‘Rode Planetaire Hemelwandelaar’, een Boodschapper en Vormgever van Hogere Energieën. Iets dat aan het vele werk dat uit haar handen komt een zichtbaar en voelbaar stempel meegeeft.

De Frontier Award winnaars van de afgelopen jaren:

2001: Eltjo Haselhoff – graancirkels
2002: Janet Ossebaard & Bert Janssen – graancirkels
2003: Peter Toonen – Maya kalender
2004: Bram Vermeulen – Vermeulen Weet het Beter
2005: Robin de Ruiter – 9-11
2006: het ditkannietwaarzijn.nl team – 9-11
2007: Ronald Jan Heijn – Staya Erusa
2008: Pim van Lommel – Bijna Dood Ervaring
2009: Marcel Messing – Worden Wij Wakker
2010: Micha Kat – Klokkenkluider
2011: Ad Broere – Financiële Ethiek
2012: Olof Smit – Amazone Kruiden en anti-vloeken dokter
2013: Leo Koehof – Miracle Mineral Solution

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers op de volgende wijze: