feb 092017
 

In de wereldwijde strijd van de ‘goeden’ tegen de ‘slechten’ is Biometrie een steeds vaker en diepgaander toegepast gereedschap om te zien wie waarom wanneer waar was.

iris-scan-600x355

Camera’s die in de stad, op de snelweg, in winkels en openbare gelegenheden al je doen en laten in de gaten houden en in een groeiend aantal gevallen gebruik maken van geavanceerde gezichts-herkenning software en  vooruitdenkende, aktie-voorspellende algoritmen.
Supermarkten die via de mobiele telefoon van klanten hun looproute langs de producten en hun kijk-koop gedrag in kaart brengen.
Het ontmoedigen van het gebruik van cash geld (zie India) waardoor je bestedingspatroon bij de autoriteiten duidelijker in beeld staat dan dat je het zelf weet.
Google die de bewegingen van alle op het mobiele net aangesloten Androïd en Apple gebruikers ten alle tijden volgt, vast legt en bewaart: niet alleen je mail, app, sms en surf gegevens, maar ook waar je elke dag heen loopt, rijdt en vliegt.
Apparaten, bijv. televisies en modems, die de gesprekken opnemen van hun eigenaars en hun families, die reacties van het publiek op tv-programma’s en reclame opnemen en doorsturen en die de binnenkant van je huis scannen om te zien wat je daar zoal hebt staan aan spullen.
Smart-Dust‘, zwermen van electronisch-mechanische microdots, elk voorzien van micro-camera en allerlei sensors, door belanghebbenden in de lucht verspreid om een hele rits aan oogmerken en doeleinden te onderzoeken en te realiseren.

Het gaat nu al verder dan de meeste mensen (willen) weten en dan staan we eigenlijk nog maar aan het begin van deze technologische rit door het spookhuis van het ‘anti-terrorisme‘.

Bij Frontier World ontsnappen wij tot nu toe nog steeds aan deze ‘epidemie’ van spionage maatregelen. We hebben geen smartmeters, geen gechipte of van barcodes voorziene producten en onze vitaminepillen bevatten nog steeds géén micromachientjes. Bovendien zijn alle Frontier medewerkers nog steeds écht van vlees en bloed en voor zover wij hebben kunnen vaststellen zónder ingebouwde microchips.
Weliswaar maken wij wél al gebruik van Wifi, maar hebben wij deze straling goeddeels onschadelijk gemaakt door de enorme hoeveelheden aan Orgoniet in de shop.

Bent u dus de storm van technologische inbreuken op uw lichamelijke en psychologische energiehuishouding een beetje moe gestreden en wilt u graag éven ontsnappen aan de alomtegenwoordige spionage, wees dan welkom in de winkel van Frontier World, alwaar u gewoon nog in alle rust, onder het genot van een kop thee of koffie, kunt genieten van goede gesprekken, goede informatie, goede boeken en goede feedback.

Voor een klein overzichtje van wat landen op het gebied van biometrische identificatie zoal al hebben georganiseerd, kunt u hier klikken.