mrt 032014
 

Elke week worden door FrontierWorld allerlei activiteiten georganiseerd die raken aan onze ‘grenswetenschappelijke’ en levenskwaliteit verhogende doelstellingen: inloopconsulten, internet radio uitzendingen, een frontier saloon en frontier evenementen.

Handlezen & numerologie Starlight Frontier Radio Tarot Frontier Saloon Japanse Facelift Massage Frontier Evenementen Aurareading en Healing Image Map

Hieronder vindt u een up-to-date overzicht van al deze activiteiten. Voor veel van de consulten hoeft u geen afspraak te maken hoewel het u vrij staat dat wel te doen; spreekt een van de activiteiten u aan, kom dan gewoon een keertje langs om te kijken of het wat voor u is: u bent van harte welkom.

 activiteiten

Frontier Radio www.frontierradio.nl
NOTITIE: Wegens personele omstandigheden is Frontier Radio voorlopig Offline.
Wekelijkse interviews met bekende of minder bekende gasten over bewustzijn, ascensie, alternatieve gezondheid, religie, cultuur, politiek en wetenschap. Daarnaast treedt er in elke uitzending een live artiest op, is er aandacht voor festivals, symposia en beurzen en worden nieuwe (of oude) boeken, cd’s en dvd’s besproken. Tevens is er een rubriek met persoonlijke verhalen van onze luisteraars.

Consulten Handlezen & Numerologie
Brigitte Hanemann geeft korte consulten van ongeveer 30 minuten in handlezen en numerologie. Tijdens een consult krijg je een duidelijk beeld van wie je bent, hoe je jouw krachten en talenten kunt ontwikkelen en hoe je levensproces zich ontplooit.

Consulten Tarot in de Herstelde Orde
Kees Commandeur is op alle werkdagen aanwezig om via de door hem ontwikkelde Tarot-Tempellegging van veertien kaarten u meer inzicht, overzicht en uitzicht te geven in de oerthema’s van uw eigen levensloop via een lang consult dat ongeveer 1 uur duurt of via een minder uitgebreide kortere legging. Desgewenst kunt u van te voren een afspraak maken of u kunt gewoon eens langs komen om te kijken of het u aanspreekt.

Japanse Facelift Massage
Tina ontspant uw gezicht, versoepelt uw nek en schouders en zorgt voor een verjongde uitstraling. Ze helpt u tot uzelf te komen zodat u na haar behandeling weer vertrekt met een vitale en fabuleuze look! Kom binnen voor een sessie!

Consulten Bioresonantie
Thorsten Meininger is regelmatig in de Frontier World winkel aanwezig voor het geven van consulten middels zeer geavanceerde bio-resonantie apparatuur, waarmee allerlei kwalen in luttele seconden kunnen worden gediagnostiseerd en bovendien de speciaal voor de ‘patiënt’ geëigende positieve, genézende energiën in het lichaam kunnen worden gegenereerd.
Thorsten Meininger, auteur van twee boeken en oprichter van Detox Academy, studeerde natuurgeneeskunde én levensmiddelen-technologie. Hij specialiseerde zich in één-op-één consulten en werkt met de meest geavanceerde bioresonantie-apparatuur (voor kenners: de Bioscan SRT) waarmee hij je volledig door kan meten. Meininger is ook grondlegger van de methodiek ‘Voedingsopstellingen’ waarmee hij individueel en in groepen, ingesleten voedingspatronen patronen weet te doorbreken. Zie ook www.detoxacademy.nl en voor meer informatie thorsten@detoxacademy.nl of via de winkel van Frontier.

Consulten door helderziend en helderhorend medium Femmie Beverwijk
Een dame die al van heel jongs af aan intensieve contacten onderhoudt met gidsen, overleden (voor)ouders en buiten- aardsen. Die contacten gaan haar dusdanig gemakkelijk af, dat zij, door de boodschappen die zij van hen ontvangt, bijna onmiddellijk tot de kern van de zaak kan komen en aan haar cliënten zeer concrete, doelgerichte en behulpzame tips en inzichten kan doorgeven. In de Frontier winkel geeft zij  kortere consulten dan dat zij gewend is bij haar thuis te kunnen doen; het is aan de cliënt of hij op de informatie die hij/zij ontvangt op een later tijdstip dieper in wil gaan.

Consulten Egyptisch Waarzeggen door Karin Konijn
Het Egyptisch Waarzeggen werkt met symbolen die al meer dan 5000 jaar oud zijn en worden geraadpleegd om duidelijkheid te scheppen en antwoorden te geven voor inzicht in bijvoorbeeld werk, gezondheid, talenten, liefde, doel in het leven, kinderen, onze mogelijkheden en blokkades en hoe daar zinvol mee om te gaan. Bij vastlopen, twijfel of wanneer het moeilijk lijkt om een keuze te maken, is het handig om een consult bij Karin Konijn te nemen. Met praktische vebeteringsadviezen om met vertrouwen, meer innerlijke rust, energie en levensplezier het levenspad te vervolgen. Voor de contactgegevens van Karin Konijn klikt u op haar website: http://www.egyptischwaarzeggen.nl/

Consulten door de ‘Golden Girls’, t.w. Karin Konijn en Tina Antman
> Tot 1 mei 2017 op elke vrijdag van 11 tot 15 uur helpen Tina en Karin je de winter door. Wat beiden voor je kunnen betekenen zie je elders op deze pagina afgedrukt. Maar het motto ‘Full of Energy, ready to embrace the world‘ bieden deze beide GoldyLocks een combinatie aan van hun beider kunnen voor de speciale warme winterprijs van € 25,- Wil je op die dag liever geen combi, maar slechts één consult ontvangen van een beider dames, dan is de prijs € 15,-.

Consulten in het Human Design Systeem door Sonja Beijering
Een Human Design kaart wordt gemaakt aan de hand van jouw geboortedatum, -plaats en -tijd. Het lijkt op een stroomdiagram met connecties en activeringen tussen negen centra. Hierop is af te lezen hoe specifieke energiestromen zich gedragen in jouw lichaam. Een reading van jouw kaart vertelt je hoe je het beste beslissingen kunt nemen die gezond zijn voor jou, en daarin is iedereen uniek. Het laat zien wat jouw rol is in het leven, waar je talenten liggen en hoe je die het beste naar buiten kunt brengen. Ook is zichtbaar waar je grootste conditioneringen liggen en waar je dus kunt verdwalen in het leven. Een Human Design Reading geeft je diep inzicht in hoe je ontworpen bent als mens. Het geeft je een gebruiksaanwijzing voor je authentieke zelf en de sleutels om op een  praktische en alledaagse manier het beste uit het leven te halen. Sonja is gecertificeerd Human Design Analist en coach en heeft een rijke ervaring met het geven van professionele HD consulten. Boek een Persoonljike Foundation Reading voor120,00. Dat is een Human Design Consult van 90 minuten met een uitgebreid en gedetailleerd overzicht van en inzicht in de details  van jouw Human Design. Je krijgt na afloop een MP3 opname en een handige geïllustreerde samenvatting van de belangrijkste aspecten van jouw HD toegestuurd. Wanneer je al eens een Human Design consult hebt gehad en je wilt een Verdiepingsconsult, kan dit ook. Van te voren bespreken we op welke aspecten je dieper wilt ingaan.

Coaching op basis van het gedachtegoed van het Human Design Systeem door Jan Groot
Jan Groot werkt met de kennis die hij heeft vergaard aangaande het zgn. Human Design, een systeem van zelfbegrip waarin een veelheid aan oudere kennis, als onder meer de I-Ching, Numerologie, Astrologie, Kabbala, Biochemie en Chakra’s, tezamen komen. Geen enkel orakelsysteem is zó verfijnd en precies als het HDS en Jan Groot is al nét zo precies in het voor jou gedetailleerd uiteenzetten van de door deze synthese van oude wijsheid gegenereerde kennis over je eigen psyche en lichaam. Hij gaat daarbij diep in op je eigen, ingebakken, strategie van handelen en niet-handelen, die je kunt volgen om op de voor jou meest natuurlijke manier een vruchtbaar leven te creëren.

Hawaïaanse Massage door Monika Zampa
Monika Zampa heeft zich gespecialiseerd in de Hawaiaanse massage methodes Lomilomi en Opu Huli. De zeer ontspannende Lomilomi-lichaamsmassage (90 min. = € 68) werkt o.a. met een vibratietechniek om lichamelijke en emotionele blokkades op te heffen, spieren los te maken en het lymfe-systeem te activeren. Het doel van de Opu Huli-buikmassage (60 min. = € 56) is om ruimte in de buik te scheppen, waardoor ook ruimte komt in je emoties, je intuïtie en je spirit. Erg goed voor alle organen in en rondom de buik, de uterus, blaas, prostaat en darmen en heel effectief bij ondermeer hoofdpijn, zwakke vertering, lage rugpijn, pijnlijke menstruatie, blaasinfectie, onvruchtbaarheid, impotentie. De resultaten voel je onmiddellijk: je voelt je lichter, gezonder en gelukkiger en je lichaamshouding wordt uitgelijnd.

Energetische Readings en Healings door Lieke
Readingen en healingen die uitgaan van jouw eigen ‘weten’ over jezelf. Tijdens een reading is aandacht voor de (energetische) processen en vragen die een rol spelen in jouw leven en wat je hierin aan het uitzoeken en ervaren bent. Een reading  is vrij van oordeel of advies en geeft je de ruimte om helderheid in jezelf te krijgen. Dit helpt om nieuwe stappen te zetten, zaken anders te beleven en om dichter bij jezelf te komen.
Tijdens een uitgebreide reading (90 minuten) worden je algemene energiebeeld, aura, vorige levens (indien wenselijk) en chakra’s gelezen. Tijdens een korte reading (30 minuten) wordt je algemene energiebeeld gelezen.
Tijdens een healing (30 minuten) wordt je eigen levendige energie ‘aangemoedigd’ en ondersteunt om zijn weg te vinden en ruimte in te nemen. Ook ondersteunt een healing bij het loslaten van energie die niet (meer) bij je past.
Tarieven:
Introductie: 30 minuten à  20 euro (Omdat Lieke nieuw is en mensen graag een kennismaking wil aanbieden)
Normale prijzen: 60 minuten à 50 euro. 90 minuten à 75 euro