mei 072012
 

Het boek ‘De wereldcatastrofe in het jaar 2012 ’, van Patrick Geryl, is vanaf nu ook digitaal beschikbaar. Dit boek is deel 2 in een serie van drie. Deel 1 is “De Orion Profetie” en deel 3 heeft de titel “Hoe overleef ik een wereldcatastrofe”.

In deel 1 kwam Patrick Geryl tot de wereldschokkende conclusie dat de aarde door een reusachtige ramp zal worden geteisterd. De oorzaak: het magnetisch veld van de zon gaat in een klap omdraaien, waarbij reusachtige zonnevlammen vrijkomen. Deze zullen de polariteit van de aarde veranderen met catastrofale gevolgen voor de mensheid. Continenten zullen duizenden kilometers van plaats veranderen. Reusachtige aardbevingen zullen alle gebouwen op aarde wegvegen en een alles verwoestende vloedgolf zal miljarden doden veroorzaken.

Er is meer dan voldoende bewijsmateriaal in de literatuur van oude beschavingen dat zulke superrampen in het verleden hebben plaatsgevonden. Daarnaast zijn er aanwijzingen dat deze beschavingen wisten wanneer een volgende calamiteit zou gebeuren. Zo gaat de Dresden-Codex van de Maya’s over de geheimen van de zonnevlekkencyclus, die de moderne astronomen nog altijd niet kennen.

In De Wereldcatastrofe in 2012 zet Geryl zijn wetenschappelijke zoektocht verder naar de codes van de Maya’s en de Oude Egyptenaren die naar deze superramp verwijzen. Beide culturen blijken de omlooptijd van de aarde rond de zon ongelooflijk precies te hebben berekend. Hun berekeningen overtreffen de huidige waarden zelfs in nauwkeurigheid! Totaal verbijsterd door zijn ontdekkingen kan de auteur niet anders dan deze oude gegevens als juist bestempelen… en daarmee ook het einde bevestigen van onze huidige beschaving!

Het boek bevat 344 pagina’s, is full color en het ISBN nummer is: 9789078070061.

De digitale versie van “De wereldcatastrofe in 2012″ is verkrijgbaar via de gratis app Tablisto op de Ipad. De prijs is slechts 2,99 Euro.

De Papieren versie is vanzelfsprekend ook verkrijgbaar, en is afgeprijsd van van 17,50 Euro voor 5,00 Euro.