mei 102017
 

Dertien maanden kent de op natuurlijke ritmes gebaseerde kalender van Arguëlles, die daarom de naam 13-Manen Maya Kalender heeft meegekregen. Al sinds enkele jaren wordt er door Nicole Zonderhuis een handzame handtas- c.q. buro-agenda uitgebracht op basis van deze Maya kalender.

13MD12_cover_front_web

13 Manen Kalender
Elk jaar telt 13 volle manen. Logisch dus dat veel oorspronkelijke kalenders 13 maanden telden. Deze 13 Manen Agenda brengt de 13 Manen terug in je leven. Je zult je daarom weer beter kunnen afstemmen op de natuurlijke cycli van de natuur en van de tijd. Niet alleen de maanden, maar ook elke dag heeft een eigen specifieke energie en doel. Volgens de oude Maya Tzolkin kalender heeft het karakter van de dag invloed op de gebeurtenissen en op bijvoorbeeld je geluk of emoties.

In deze hectische tijden kan deze natuurlijke kalender een handige hulpmiddel zijn om elke dag vloeiend te laten verlopen in overstemming met de dagenergie. Dit zorgt voor meer plezier en meer productiviteit.

Agenda
Na 9 jaar Engelstalige 13-Moon Diary is deze makkelijk te gebruiken agenda nu voor de derde keer in het Nederlands verkrijgbaar. Je kunt in één oogopslag zien welke dag het is, zowel in de ‘gewone’ Gregoriaanse kalender als in de 13 Manen Kalender. Het dagzegel staat elke dag naast de ‘gewone’ datum vermeld als pictogram. De agenda is prachtig en met zorg vormgegeven met mooie full colour afbeeldingen en inspirerende teksten. Elke periode krijg je tips over hoe je deze tijd het best kunt gebruiken.

Bestel deze 13 Manen Agenda 2017-2018 in de Frontier World Webshop of kom langs in de Frontier World Bookshop, waar u ‘m vanaf ca. 15 mei 2017 kunt inkijken.