jan 202017
 

Frontier World publiceert en verkoopt ondermeer Boeken (en natuurlijk ook een fameus Magazine, genaamd Frontier Magazine). Bovendien organiseren wij (on)regelmatig lezingen en workshops en maken wij het onze klanten naar de zin door hen via de consulten van orakelworld de mogelijkheid te bieden zich op hun zingeving te bezinnen.

Club_Frontier

De video department van Frontier is echter tot nu toe nooit echt supersonisch van de grond gekomen, afgezien van een stuk of wat wegens hun overduidelijke onprofessionaliteit tot glimlachten nodigende ‘producties‘.

Er zijn echter volop grensoverschrijdende collega-videofilmers op internet te vinden die het er op het gebied van het bewegende beeld vooralsnog ietsje beter van afbrengen dan wij. En wij van Frontier zijn de beroerste niet, dat wij in ijverzucht u deze prachtige juweeltjes zouden onthouden. Vandaar “now for something completely different”: een firma die wij toevallig vonden op het internet die dusdanig leuke en leerzame (?) rolprentjes in elkaar zet dat wij u daar graag even op attent wilden maken. (Helaas in de Engelse taal…)

Bent u dan daarna weer even uitgekeken en uitgelachen, dan kunt u op de uitgebreide website van Frontier World ongetwijfeld heel veel boeken en producten vinden die uitstekend aansluiten op het bij de boven aangelinkte buren geziene.