mrt 142017
 
8fd87265ce0a90f593bd100758bad5c3

Mirjam is opgeleid tot Healer en Transformational Coach en is een Inspirational Speaker en schrijver. Ze is helderziend en helderwetend en heeft veel inzicht in de onzichtbare energievelden van de mens en zijn omgeving. In haar consulten geeft zij deze kennis handen en voeten en presenteert zij het bewijs van het feit dat er altijd een mogelijkheid bestaat om vanuit het onzichtbare energieveld de balans in en om de mens te herstellen.

Op zondagmiddag 23 April 2017 geeft zij van 13 tot 16 uur een workshop in de winkel van Frontier World te Amsterdam over het oh zo belangrijke onderwerp “Je Aarden” onder de titel ‘Aarden en je Open Stellen’: een korte en krachtige workshop waarin je aan den lijve kunt ontdekken hoe je jezelf op een doeltreffende manier kunt ‘aarden’.

Door je te ‘aarden’ kom je meer in contact met je eigen innerlijke identiteit, met je eigen kracht en je eigen lichamelijke en psychische stabiliteit. En op deze middag leert Mirjam je hoe je dit op een heel doeltreffende manier kunt bewerkstelligen, wat het is dat je mogelijkerwijs weerhoudt om dit te doen en hoe je jezelf kunt beschermen tegen wat voor jou schadelijk is. Op die manier, door deze vingerwijzingen in praktijk te brengen, breng je jezelf én je omgeving weer in balans: Je wereld verbeteren is feitelijk schokkend eenvoudig!

Datum en Tijd: 23 April 2017, 13 – 16 uur
Plaats: Frontier World Bookshop
Vergoeding: € 35,= Inbegrepen in de prijs: een persoonlijke scan en hand-out!
Reserveren middels een mail of even bellen (020-3309151).