jun 262013
 
FrontierSaloon

Elke zondagmiddag bent u van harte welkom bij ”Frontier Saloon” in de Frontier Bookshop aan de Leliegracht 42, Amsterdam.
Frontier Saloon is een initiatief  van Frontier World..
Tijdens deze saloons is er een steeds wisselend programma van lezingen en workshops, kunt u, afhankelijk van het programma van die dag, Tarotlezers, aurareaders of astrologen consulteren en worden er af en toe presentaties gegeven over Gezonde Voeding.  Ook kunt u genieten van allerlei heerlijke raw food snacks en is er, afhankelijk van de programmering, de mogelijkheid om te ontspannen door een professionele massage.
Met een kop thee of koffie kunt u met elkaar in een ongedwongen, ontspannen sfeer van gedachten wisselen over verschillende onderwerpen op het gebied van “healing & health”.

Als u ook wilt participeren als lezer/consultant/raw food kok, dan kunt u een e-mail sturen naar: info@frontierworld.nl o.v.v. “Participatie Frontiersaloon”

Elke zondag van 13.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis. 

Het Programma van de Frontier Saloon op zondag 30 juni 2013 vanaf 13 uur:

  • Lezing/korte workshop door:  Wim Roskam en Marianne Agterdenbos - Akaija & Art

 De Boodschap van ‘Wij zijn Eén’ geschreven in Steen rondom de Aarde – Akaija.

Wim Roskam (kunstenaar) en Marianne Agterdenbos (therapeute) vertellen het verhaal van een ogenschijnlijk simpel symbool dat is doorgegeven door Wim’s overleden geliefde Linda. Omdat dit symbool in Marianne’s therapie effectief bescherming bleek te bieden tegen electromagnetische straling begonnen Wim en Marianne het te reproduceren. Linda had ook een naam gegeven voor dit symbool: Akaija.
Marianne ontdekte dat dit woord op een idyllisch eiland (Aneityum) in de Stille Oceaan gebruikt wordt voor het begrip: Wij Allemaal.
Groot echter was hun verbazing toen ze ontdekten dat het ontwerp van dit symbool aantoonbaar verbonden is aan een ring van ‘s werelds opzienbarendste oudheidkundige lokaties, waaronder Paaseiland, de tempels van Angkor en zelfs de Grote Pyramide. Een ring van oude bouwwerken die tegenwoordig toenemende bekendheid geniet als ‘Great Circle’ of ook als ‘Gekantelde Evenaar’.
In deze lezing zullen Wim en Marianne vertellen over de rol van de Akaija en van het eiland Aneityum dat ook op deze Gekantelde Evenaar blijkt te liggen. Zij zijn er geweest en hebben gesproken met de chiefs en de heilige man van dit eiland…
Akaija & Art
Gijsbrechtgaarde 316 , 7329 CE  Apeldoorn, Netherlands
www.akaija.com
+31 (0)55 5335747 / atelier@akaija.com
www.akaija.com / www.akaijashop.com
  • Consulten met de Tarot in de Herstelde Orde door Kees Commandeur
Tarot consulten met de ‘Tarot in de Herstelde Orde’ door Kees Commandeur.
Hij gebruikt hierbij een door hemzelf ontworpen leg systeem, de zgn. Tempel legging. Deze manier van kaarten leggen gebruikt veertien kaarten in de vorm van iets wat wel een beetje lijkt op een Amsterdams grachtenpand. Het doel van dit soort van consulten is om de consultant te helpen meer inzicht te krijgen in de fundamentele gebieden van zijn eigen leven en aan te geven wat nu, op dit moment, voor hem of haar het beste pad van vooruitgang is. Een afspraak maken is niet nodig.
Meer info op www.dromenvanpapier.nl