jan 272017
 

In het begin van 2017, op 12 februari om precies te zijn, presenteert Frontier: De Wonderen
M.m.v. Evert  Jan Beverwijk

Wonderbaarlijke Medische/Wetenschappelijke Doorbraken (Regulier/Stoffelijk)
- Onsterfelijkheid 1.0 – Nobelprijs winnaar presenteert kuur om onsterfelijk te worden.
- Lichtspectografie 3.0 – Een 4D foto vertelt welke ziekten u onder de leden heeft.
- Ademanalyse 3.0 – Een keer uitademen in dit apparaat vertelt welke ziekten u heeft.
- Nano-operaties3.0  – Tumoren verdwijnen als sneeuw voor de zon tijdens dagbehandeling.

evert_jan_beverwijk.200x200x0x0x1xx

Bovenstaande medische c.q. wetenschappelijke doorbraken zijn het afgelopen jaar tot volle wasdom gekomen en zijn in iedere huisartsenpraktijk vanaf 1 januari 2017 in te zetten om niet alleen de meest uiteenlopende ziekten te GENEZEN maar vooral PREVENTIEF te voorkomen. Alle methoden en technieken zijn volledig (ook in Nederland en België) getest in Academische ziekenhuizen en daarin gespecialiseerde Klinieken. Niemand hoeft meer ziek te worden c.q. zijn in 2017.

Een bijkomend voordeel van bovenstaande medische doorbraken (Disruptive Medical Technologies)  is dat we onze Gezondheidszorg en Zorgverzekering in de komende 3 jaar, stap voor stap +/-  50% goedkoper en menselijker kunnen maken. Er zijn immers bijna geen zware operaties en ingrepen dus ook geen langdurige ziekenhuisopnames meer nodig omdat een dagbehandelingen in vele gevallen voldoende is. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen waardoor voorgoed een einde gemaakt wordt aan de eindeloos lijdende draaideur patiënt die wel veel geld in het laatje brengt (70% van de medische inkomsten) maar in geen enkel blijvend gezondheid en levensgeluk resulteert (*)

(*) Lees het Rapport: De Toekomst van de Gezondheidszorg 2017-2020 welke u gratis ontvangt wanneer u zich inschrijft voor de Informatiemiddag.

Wonderbaarlijke Helingen en Transformaties (Alternatief/Zielmatig)
- De Ware Geschiedenis van de Mensheid: Dit boek van 832 pagina’s geeft antwoord op vele levensvragen zoals Wie Ben Ik, Waar kom ik vandaan en Waar Ga Ik Naartoe
- TraumaHeling 3.0 – Fysieke klachten komen nagenoeg altijd voort uit Trauma’s/Shocks
- ZelfHelend Vermogen 3.0 – Herstel uw Zelfhelend Vermogen in 3 Eenvoudige Stappen.
- De Grote Schoonmaak 3.0 – Een andere kijk op hoe Onvoorwaardelijke Liefde Helend is.

Wonderbaarlijke Bovennatuurlijke Krachten van de mens (Divine/Geestelijk)
- Genade, Barmhartigheid en Geduld zijn Goddelijke Krachten die in ieder mens aanwezig zijn.
- Het toepassen van deze Wonderbaarlijke Goddelijke Krachten in het leven van alle dag.
- LichtConsulten om tot een dieper Inzicht te komen in Het Leven en Lijden van De Mens.
- Het Lazarus effect van Johannes 11 ofwel de innerlijke weg om onsterfelijk te worden.

Niemand hoeft meer ziek te zijn of worden in 2017!
Vanaf 1 januari 2017 is het niet meer nodig om ziek te zijn of te worden. Het wordt een jaar van Groot Licht, Heling en Genezing zoals de wereld nog nooit gezien heeft in de afgelopen 6000 jaar.
Wilt u ook weten hoe u uzelf kunt Helen en/of een familielid/vriendin kunt informeren over de mogelijkheden die ieder mens vanaf 1 januari 2017 ten dienste staan, dan schrijft u zich nu in voor “De Wonderen zijn de wereld nog niet uit” Informatiemiddag.
Kijk voor meer informatie over Evert Jan Beverwijk op zijn website: www.welkomindeoorspronkelijkewereld.com/medische-doorbraken-2017-2020

Datum: 12 februari 2017
Tijd: 13.00 uur
Plaats: Frontier World, Marnixstraat 82, Amsterdam
Kosten: € 15,-
U kunt zich opgeven via 020-3309151 of info@frontierworld.nl

 

P.S.1 Geef Het Door. Stuur deze informatie door aan al u vrienden en bekenden die ook naar huis willen en nu nog twijfelen over welke weg ze hiervoor moeten inslaan. Geef ze een extra keuze mogelijkheid. Een geïnformeerd en gewaarschuwd mens telt immers voor 3.

P.S.2 Wanneer u zich voor de Gratis Nieuwsbrief inschrijft ontvangt u gratis vanaf 12 juni 2016 de EindTIJD, BeginTIJD en AL-TIJD KLOK met wekelijkse en zo nodig dagelijkse updates over de innerlijke, kosmische en aarde gebonden gebeurtenissen die u de komende weken en maanden te wachten staan binnen deze TIJDelijke schepping van ruimte en EindTIJD.

http://www.welkomindeoorspronkelijkewereld.com/#!nieuwsbrieven/zz44h

P.S.3 Als extraatje: De Doe Het Zelf TIJDreis Gids!