dec 252016
 

Een Deens onderzoek toonde aan dat mensen die een week lang géén Facebook gebruikten zich béter voelden dan voorheen. En nu zegt zegt onderzoeker Efstratia Arampatzi van de Erasmus Universiteit hier iets soortgelijks over.

facebk

“Wij delen met name onze gelukkige momenten op Facebook, willen graag dat anderen onze sterke, gelukkige, dynamische kant zien, maar … dat geeft een vertekend beeld”, waardoor dié mensen die al niet zo heel lekker in hun vel zitten (95% van de Facebook-ers?) zich navenant nog minder voelen en de depressie op de loer ligt.

Mediapsycholoog Mischa Coster beaamt dit als hij zegt dat “Vooral ongelukkige mensen er gevoelig voor zijn; “Iedereen heeft de behoefte om zichzelf met anderen te vergelijken. Maar Facebook is dan juist niet de plek waar mensen dat moeten doen als ze niet lekker in hun vel zitten”

Wat veel te veel mensen echter nog steeds niet weten, dat is dat er ook een Frontier World Facebook Pagina bestaat, die juist – dat hebben wij in een bedrijfsmatig onderzoekje grondig kunnen vaststellen – een uitermate positieve invloed heeft op alle bezoekers. Hoe je je ook voelt en hoe graag je je ook anders wilt voelen dan je doet, breng gewoon even een bezoek aan Facebook van Frontier World en je kunt er weer helemaal tegenaan!

Probeer het zelf maar uit. En als je je voor onze Nieuwsbrief inschrijft, dan ontvang je nog eens een extra dosis elektronische gelukkigheidsvitamines met elke nieuwsbrief, want Frontier World heeft heel vaak ontzettend leuke aanbiedingen waar je gewoon wel van moet beginnen te glimlachen.

Bron: Wel