mei 052012
 

Het boek ‘In de Ban van het Leven’, van Lucas Slager, is vanaf nu ook digitaal beschikbaar. Lucas Slager is Creator, lifecoach, trainer en drijvende kracht van Centre Lothlorien, een vredescentrum in Noord Oost Frankrijk.

Het boek is geïnspireerd op de boeken van J.R.R. Tolkien. Waarom lezen zoveel mensen de wereldberoemde boeken van hem? Wat spreekt ze aan en wat inspireert mensen om de avonturen van de helden in het epos telkens opnieuw te willen ondergaan en beleven en meerdere keren de films te gaan zien? Wat herkennen ze erin. Volgens Lucas Slager bevatten de boeken van Tolkien een schat aan symbolische levenswijsheden en een boodschap van hoop, moed, kracht en vervulling. In de ban van hat leven geeft je aan de hand van 52 prachtige citaten uit de boeken van Tolkien, 52 levenslessen aan, die elk op zich en samen, kunnen leiden tot inspiratie, inzicht en groei en zijn gekoppeld aan de wereld en het leven vandaag. De uitleg kan je helpen op je eigen weg, je eigen queeste, de queeste van jouw leven. Het boek laat zien hoe we ook in onze tijd, gewoon kunnen leren van de geschiedenis en symbolen die ons in allerlei vormen worden aangeboden. De mooiste boodschap die Tolkien ons geeft in zijn verhalen is dat er altijd toekomst is, altijd licht in de verte. Zoals Frodo die door zijn rugzak leeg te maken, zichzelf en de wereld kon verlossen van de last van de ring. Zo kunnen ook wij zelf op weg gaan en onze levensopdracht vervullen.

Het boek bevat 168 pagina’s, is full color en het ISBN nummer is: 9789078070221.

De digitale versie van “In de Ban van het Leven” is verkrijgbaar via de gratis app Tablisto op de Ipad. De prijs is 4,99 Euro.

De Papieren versie is vanzelfsprekend ook verkrijgbaar, maar voor een andere prijs: 14,90 Euro.