Frontier – InterBiZZ Webdesign bouwt en onderhoudt websites en verzorgt domein-registraties en webhosting.
Uw bedrijf ook op het Internet? Of is uw website toe aan een nieuwe look?
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

 

Bij het ontwikkelen van een website houden wij rekening met de volgende zaken:

 • De navigatie structuur. Een bezoekersvriendelijke website dient te beschikken over een heldere navigatie structuur. Dit om ervoor te zorgen dat de bezoeker datgene vindt waarnaar hij/zij zoekt.
 • Het design. Het design dient het image van uw organisatie uit te stralen. Wij werken aan de hand van zgn. templates die we kunnen aanpassen. De templates die we gebruiken zijn responsive, wat betekent dat uw website op alle mobiele apparaten bekeken kan worden.
 • De vindbaarheid van uw website in een zoekmachine als Google of Bing.
 • De onderhoudbaarheid van de content. Hiervoor gebruiken wij WordPress.
 • De beveiliging van de website.
 • Verzorgen van een back-up.

 

Waarom wij WordPress gebruiken voor onze websites

WordPress staat bekent om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, een portfolio, afbeeldingen, producten is door iedereen redelijk snel te leren. Wij leveren een handleiding voor elk relevant onderdeel.
WordPress is ontstaan als een blog systeem, maar is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) dat voortdurend in ontwikkeling is.
WordPress is gratis. De software van WordPress is voor iedereen gratis beschikbaar, waardoor de kosten van het bouwen en onderhouden van een website beperkt kunnen blijven.
Wordpress is zoekmachine vriendelijk. Dit betekent dat door gebruik te maken van WordPress, uw website automatisch hoger scoort in zoekmachines als Google. Daarnaast installeren wij standaard een extra plugin waarmee u uw website nog beter kunt optimaliseren voor zoekmachines.
Met WordPress kan uw website vrij snel online komen. Als u zich heeft voorbereid en weet wat u wilt (wat betreft teksten, afbeeldingen, etc.), dan zijn enkele werkdagen soms al voldoende om uw website te bouwen.

Wordpress is een open source CMS. Een zeer actieve community zorgt er voor dat de software elke dag beter wordt. Een klein nadeel hiervan is dat het van belang is om continu op de hoogte te blijven van veranderingen en dat noodzakelijke updates verwerkt moeten worden in de site.

 

Voorbeelden

Een aantal WordPress websites die wij hebben gerealiseerd:

 • orakelworld.nl.
  Deze website hebben wij nieuw gebouwd, op basis van een standaard template. Via de website kunnen bezoekers een afspraak inplannen met een consulent.
 • orgonworld.nl.
  Deze website hebben wij nieuw gebouwd, op basis van een standaard template. De website bestaat voornamelijk uit een webshop.
 • ufowijzer.nl.
  Bij deze website zijn we uitgegaan van een bestaande HTML website, waarbij het toevoegen van nieuwe berichten een ingewikkelde en tijdrovende bezigheid was, en kennis van HTML en CSS veronderstelde.
  We hebben aan de bestaande website een WordPress deel gekoppeld, zodat het toevoegen van nieuwe berichten veel sneller kan worden gerealiseerd en geen kennis meer veronderstelt van HTML of CSS.
 • frontierworld.nl.
  Deze website is zeer uitgebreid en nog steeds in ontwikkeling.