mei 062017
 

Op elke maandagmiddag, van 13:00 tot 15:00 uur, en van 16:00 tot 18 uur, m.u.v. de eerste maandag van de maand, geeft Jan Groot coaching sessies op basis van het gedachtengoed van het Human Design Systeem in de winkel van Frontier World te Amsterdam.

JanGroot

Jan Groot geeft consulten met de kennis die hij heeft vergaard aangaande het Human Design Systeem, een zelfbegrip systeem waarin een veelheid aan oudere kennis, als onder meer de I-Ching, Numerologie, Astrologie, Kabbala, Biochemie en Chakra’s, tezamen komen. Geen enkel systeem is zó verfijnd en precies als het HDS en Jan Groot is al nét zo precies in het voor jou gedetailleerd uiteenzetten van de door deze synthese van oude wijsheid gegenereerde kennis over je eigen psyche en lichaam. Hij gaat daarbij diep in op je eigen, ingebakken, strategie van handelen en niet-handelen, die je kunt volgen om op de voor jou meest natuurlijke manier een vruchtbaar leven te creëren.

Indien u een afspraak wilt maken, dan kunt u dit hier online doen, of anders gewoon even bellen naar Frontier World: 020-3309151