mei 202017
 

Meestal de eerste maandagmiddag per maand van 11 tot 15 uur geeft Human Design expert Sonja Beijering kennismakings- en volledige consulten in de winkel van Frontier World.

Sonja Beijering

Human Design laat zien hoe wij ontworpen zijn. Het is een systeem voor zelfinzicht en zelfkennis. Het systeem is een perfecte synthese tussen oude en moderne wetenschappelijke en esoterische stromingen, komen verschillende systemen samen: de I-Tjing, de kabbala, het chakra systeem, astrologie, biochemie, DNA genetica en kwantummechanica… en meer dan dat.

Een Human Design kaart wordt gemaakt aan de hand van jouw geboortedatum, -plaats en -tijd. Het lijkt op een landkaart met connecties en activeringen tussen negen centra in jouw lichaam. Hierop is af te lezen hoe specifieke energiestromen zich gedragen in jouw lichaam. Het toont in een oogopslag waar je valkuilen liggen, waar je talenten liggen en hoe je die het beste naar buiten kunt brengen.

Je kunt bij mij een kort kennismakingsconsult ( € 25) krijgen waarin je van jezelf een summiere karakterschets ontvangt. Maar wil je het onderste uit de kan halen dan ontvang je middels een volledig Human Design Consult van 90 minuten (€ 90) een uitgebreid en gedetailleerd overzicht en inzicht in de totaliteit van de karakteraspecten, sociale interactie patronen en lichamelijke kenmerken die door dit multidisciplinaire systeem worden uitgerekend.

Maak een afspraak via Orakelworld of door even naar de Frontier World winkel te bellen.