sep 152016
 

Via deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuwe producten, boeken en gezondheidsproducten, op stapel staande evenementen en grensverleggend nieuws.
ONDERWERPEN VAN DEZE NIEUWSBRIEF

1. Workshop door Olof Smit
2. Human Design consulten
3. Overzicht Orakel World
4. Frontier Magazine 22.05
5. Aktie Tweedehands Boeken
6. Algemene informatie over Frontier World

Workshop door Olof SmitAuteur van ‘Vader Aarde‘, befaamd sjamaan en vloekendokter Olof Smit geeft een workshop ‘Dialoog met je eigen Ziel’ op zondag 2 oktober 2016 van 10 tot 17 uur in de winkel van Frontier World te Amsterdam. Omdat Olof Smit rechtstreeks met joúw ziel contact maakt en de gave heeft om jouw gedachten te horen en je ziel te raadplegen, komt hij vaak direct en ‘recht voor zijn raap’ tot de kern van de zaak en krijg je feedback die geheel en al op jouw van toepassing is en je effectief helpt om tot jezelf, je eigen kern, te komen. Deze workshops zijn vaak heel snel volgeboekt; wilt u dus een plaatsje bemachtigen, meldt u dan hiervoor z.s.m. aan door een mailtje naar info@frontierworld.nl o.v.v. de titel van de workshop, de datum en het gewenste aantal toegangskaarten.
Human Design door Sonja Beijering

Elke maandag zal Human Design expert Sonja Beijerling van 11 tot 15 uur in de Frontier World winkel aanwezig zijn voor het geven van consulten middels het befaamde Human Design Systeem. Een aan Ra Uru Hu doorgechannelde methode die I-Tjing, de kabbala, het chakra systeem, astrologie, biochemie, DNA genetica en kwantummechanica combineert. Via uw geboortedatum en tijd tekent het HDS een blauwdruk uit van uw aangeboren talenten, uw communicatie-methoden en ingebakken reactiepatronen. Vaak is het heel verrassend en verhelderend om uw geboortedesign door Sonja beschreven te zien.

Overzicht van Orakel World Consulten
Orakel World is de website van Frontier World waar u alle nodige informatie vindt over al diegenen die in de Frontier world winkel consulten geven. Hier even een overzichtje van alle consulten die op Orakel World uitgebreid worden beschreven:
>Bio resonantie met Thorsten Meininger: DI en VR.
>Aurareading en -healing met Tom Rensen: elke DI.
>Egyptisch waarzeggen door Karin Konijn: elke VR.
>Consulten met medium Femmie Beverwijk: elke DO.
>Handlezen en Numerologie door Brigitte Hanemann: WO en ZA.
>Human Design coaching door Sonja Beijering: elke MA.
>Gezichtsmassage door Tina Antman: ZA om de week.
>Tarotconsulten door Kees Commandeur: elke dag behalve het weekend.
Frontier Magazine 22.05
Hij ligt weer voor u klaar in de betere boekhandels en is uiteraard verkrijgbaar in de Frontier World winkel te Amsterdam. Een greep uit de onderwerpen dit keer in deze tweemaandelijkse uitgave:
Hoe de EU onze democratie de nek omdraait…
Een bezoek aan Bhutan…
Een artikel over Hennep CBD olie…

De mysterieuze reïncarnatie van Omm Sety…
De spirituele potentie van Nederland…
Belgische expert ontkent het bestaan van de ziekte van Lyme…
Een heftig Interview met Stewart Swerdlow… En nog veel meer…
Aktie: Tweedehands boeken

Wij hebben momenteel een flinke voorraad aan tweedehands boeken opgebouwd in een reeks aan onderwerpen die alle kleuren van de chakra’s en van de regenboog ruim beslaan. Daar deze boeken waardevolle ruimte in onze winkel vullen hebben wij besloten tot een stevige opruimings-actie: boeken zijn onderverdeeld in twee klassen te weten vijf voor tien en tien voor tien. Dus, zegt het voort en komt het zien!

Algemene Info over Frontier World

Frontier World is gevestigd in Amsterdam, aan de Marnixstraat 82, 1015 VX. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.
U kunt ons telefonisch bereiken via 020-3309151, of per email: mailto:info@frontierworld.nl.
Alle producten die u bij ons in de winkel kunt aanschaffen, boeken, tijdschriften, ansichtkaarten en een veelheid aan gezondheidsproducten, kunt u ook bestellen via onze webshops die gemakkelijk benaderbaar zijn via de hoofdpagina van onze website: www.frontierworld.nl.

MAGAZINE  |  BOEKEN  |  GEZONDHEIDSPRODUCTEN  |  EVENEMENTEN  |  NIEUWS


Frontier World
Marnixstraat 82
1015 VX Amsterdam
Tel.: 020-3309151
frontierworld.nl