mei 262016
 

Weblink: klik hier.

Via deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuwe producten, boeken en gezondheidsproducten, op stapel staande evenementen en grensverleggend nieuws.
ONDERWERPEN VAN DEZE NIEUWSBRIEF

1. Workshop door Olof Smit
2. Frontier Magazine 22.03
3. Symposium ‘Earth & Beyond’
4. 13 Manen Agenda 2016-2017
5. Verlenging Voorjaarsaktie Portokosten
6. Waterzuivering met de Waterman
7. Agenda van activiteiten in Frontier World
8. Algemene informatie over Frontier World

Workshop door Olof Smit

Auteur van ‘Vader Aarde‘, befaamd sjamaan, kantelaar van spirituele blokkades en kruiden-genezer Olof Smit geeft een workshop ‘Dialoog met je eigen Ziel’ op zondag 5 juni 2016 van 10 tot 17 uur in de winkel van Frontier World te Amsterdam. Omdat Olof Smit rechtstreeks met joúw ziel contact maakt en de gave heeft om jouw gedachten te horen en je ziel te raadplegen, komt hij vaak direct en ‘recht voor zijn raap’ tot de kern van de zaak en krijg je feedback die geheel en al op jouw van toepassing is en je effectief helpt om tot jezelf, je eigen kern, te komen. Wilt u een plaatsje bemachtigen, meldt u dan hiervoor z.s.m. (het liefst vóór 22 mei a.s.) aan via een mailtje naar info@frontierworld.nl o.v.v. de titel van de workshop, de datum en het gewenste aantal toegangskaarten. Bij onvoldoende deelnemers kan deze workshop geen doorgang vinden!

Frontier Magazine 22.03 vers van de pers

Hij ligt weer voor u klaar in de Frontier World Shop, in de betere boekhandel en in de Frontier Webshop alwaar u ook enkele pagina’s gratis kunt bekijken. Zoals u misschien gewend bent staat dit eigenwijze blad ook dit keer weer boordevol met prachtige foto’s,  spannende artikelen en interessante product- en boek- beschrijvingen.

Earth & Beyond in de Utrechtse Jaarbeurs

Veel te doen en mee te maken op Earth & Beyond, zaterdag 11 juni in beurshal 5 van de Jaarbeurs. Lezingen, presentaties en producten rondom de thema’s bewustzijn en buitenaards contact. De 3e Nederlandse UFO conventie heeft hier ook een plek gekregen. Er is een info-plein over alternatieve energievoorzieningen waar men elektriciteit gaan maken uit niets! Een flink aantal bekende en beroemde ‘kopstukken’ zullen hun visie komen geven op wat er in het kader van het symposium-onderwerp voor bijzondere zaken aan de hand zijn. En als u een ticket hebt, mag u overal in!

Maya 13 Manen Agenda komt er weer aan
Half juni 2016 komt ie van de persen rollen, de 13 Manen Agenda van de Natuurlijke Tijd, gebaseerd op de Tzolkin van Arguëlles. Via de betreffende pagina in de Frontier Webshop kunt u ‘m alvast bestellen, m.a.w. reserveren. Zodra die dan bij ons binnen vliegt, sturen wij deze schitterende agenda linea recta naar het door u opgegeven adres door. Dan bent u weer een heel jaar voorzien van alle astrologische ins en outs en hebt u ook gewoon een erg mooie tas-agenda om van te genieten en uw collega’s jaloers mee te maken…
Aktie: géén Portokosten

De in de vorige nieuwsbrief aangekondigde voorjaarsaktie aangaande portokosten is nog even verlengd t/m 21 juni 2016. Bestelt u dus vóór die datum iets in de Frontier Webshop, dan geldt onderstaande regeling.

Als u vanuit Nederland iets bij ons bestelt bóven de € 20 dan betalen wij voor u de porto. En voor het naar u (of iemand anders) verzenden van boeken die Frontier Publishing zelf uitgeeft, betaalt u sowieso helemaal geen porto!

Zuiver water met de Waterman

Er zijn meerdere methoden om kraanwater te zuiveren en de ‘Waterman‘ is misschien wel een van de elegantste oplossingen. Middels een zuiverings-patroon die érg lang mee gaat, zuivert u in een handomdraai iets van twee grote glazen water per batch, waarbij de zuurgraad ook wordt verhoogd tot een basische waarde van ca. 9. Het dingetje is klein en licht genoeg om gemakkelijke in een tas mee te kunnen nemen naar je werkplek of op reis, gemaakt van doorzichtig plastic, voorzien van schenktuit en rubberen afsluitdop. En …, jij en je lijf proeven het verschil!

Vaste Agenda van Winkel Activiteiten

- Op afroep: Tarot door Kees Commandeur.
- Di.: o/d week: Aura healing door Tom Rensen.
- Di.+ Do.: Bio Resonantie door Thorsten Meininger.
- Wo.: Egyptisch waarzeggen door Karin Konijn.
- Do.: Helderziend waarnemen door F. Beverwijk.
- Vr.: Handlezen, Numerologie door B. Hanemann.
- Za. o/d week: Face massage; Tina Antman.

Over het algemeen hoeft u voor bovengenoemde activiteiten niet per sé een afspraak te maken, maar als u dat liever wel wilt kunt u dat doen via de betreffende internetlinks. Voor meer informatie kunt u kijken op orakelworld.nl.

Algemene Info over Frontier World

Frontier World is gevestigd in Amsterdam, aan de Marnixstraat 82, 1015 VX. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.
U kunt ons telefonisch bereiken via 020-3309151, of per email: mailto:info@frontierworld.nl.
Alle producten die u bij ons in de winkel kunt aanschaffen, boeken, tijdschriften, ansichtkaarten en een veelheid aan gezondheidsproducten, kunt u ook bestellen via onze webshops die gemakkelijk benaderbaar zijn via de hoofdpagina van onze website: www.frontierworld.nl.

MAGAZINE  |  BOEKEN  |  GEZONDHEIDSPRODUCTEN  |  EVENEMENTEN  |  NIEUWS


Frontier World
Marnixstraat 82
1015 VX Amsterdam
Tel.: 020-3309151
frontierworld.nl