nov 292016
 

Open Dag Frontier World op 26 NovemberKomt het ZIEN, komt het PROEVEN, komt het ONTDEKKEN, komt het ERVAREN op de Frontier World Open Dag: alle consulenten zijn voor u aanwezig voor het geven van informatie en korte snél-consulten. Maak een ‘speed-date’ met jezelf en ontdek wie je bent in de diepere lagen van jezelf. Hou je van chocolade: GRATIS superfood-rawfood-chocolade bonbon samen met een lekkere bak koffie of (kruiden-)thee. De eerste kop thee of koffie is ‘on the house‘. De voorraad bonbons is echter beperkt, dus hiervoor geldt: OP=OP. Verder is er op deze dag een presentatie van het nieuwe boek over Nikola Tesla.
Lezing door Maurits Prins over zijn boek

Maurits Prins is auteur van ‘Het Bedrog van Rome‘, een grensverschuivend boek dat een inkijk geeft in de waarheid achter de leugens van de Katholieke Kerk; hij geeft op zondag 27 november 2016 een lezing hierover in Frontier World te Amsterdam. Een welbespraakt en veel besproken man, Maurits Prins, die zijn ervaringen met en mening over de Rooms Katholieke kerk met een zachte en plezierige stem onder de stoelen en banken vandaan haalt. Hij schetst een indringend beeld van de bínnenkant van dit instituut en de methoden die door de eeuwen heen werden gebruikt om deze duistere binnenkant voor het grote publiek verborgen te houden. Toegangsprijs: € 15,=
Reservering is gewenst: mail naar info@frontierworld.nl of bel naar 020 – 3309151

 

Graancirkel kalender 2017
Prachtige kleurige foto’s van de graancirkels van 2016, verzameld door graancirkel-expert van het eerste uur Lucy Pringle. Een sieraad voor in je huis of kantoor aan de wand. Volop ruimte voor notities, met steeds per maand de maanstanden door iconen weergegeven. Bestel hem bij Frontier World.
Frontier Magazine 22.06
Hij ligt vanaf eind deze week voor u klaar in de betere boekhandels en is uiteraard verkrijgbaar in de Frontier World winkel te Amsterdam.
Een greep uit de onderwerpen dit keer in deze tweemaandelijkse uitgave:
Als een verwarde minister verwarde mensen gaat oppakken. Borstkanker, een epidemie? Castorolie in de volksgeneeskunde. Het grote Niets: kier tussen de werelden. Human Design: intervieuw met Sonja Beijering. De lege kracht van Chi. God schiep de mens naar zijn evenbeeld. Nefertiti: van veelbelovend tot nachtmerrie. Ralph Moorman over de hormoonbalans. Waarom de overheid wil dat mensen stemmen.

En nog veel meer…

workshop PEZ door Benjamin Adamah

PEZ, Psycho-Energetisch Zelfmanagement, combineert het beste van het beste, power-qi-gong, Russische chakra-training, acupressuur geheimen, om een einde te maken aan laag libido, vermoeidheid, lusteloosheid, zwakke creativiteit of hinderlijke overgevoeligheid en die óm te zetten in dat oer-gevoel dat je als twintiger had! Op 11 december, midden in de winter, kunt u op die manier met uw eigen zomerse vuur-energie in contact komen. Meer informatie op de website van Benjamin Adamah.

Algemene Info over Frontier World

Frontier World is gevestigd in Amsterdam, aan de Marnixstraat 82, 1015 VX. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.
U kunt ons telefonisch bereiken via 020-3309151, of per email: mailto:info@frontierworld.nl.
Alle producten die u bij ons in de winkel kunt aanschaffen, boeken, tijdschriften, ansichtkaarten en een veelheid aan gezondheidsproducten, kunt u ook bestellen via onze webshops die gemakkelijk benaderbaar zijn via de hoofdpagina van onze website: www.frontierworld.nl.

MAGAZINE  |  BOEKEN  |  GEZONDHEIDSPRODUCTEN  |  EVENEMENTEN  |  NIEUWS


Frontier World
Marnixstraat 82
1015 VX Amsterdam
Tel.: 020-3309151
frontierworld.nl