jan 112016
 

 

Via deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuwe producten, boeken en gezondheidsproducten, op stapel staande evenementen en grensverleggend nieuws.
ONDERWERPEN VAN DEZE NIEUWSBRIEF1. MINI GEZONDHEIDS DAG en NIEUWJAARS RITUEEL
2. Vernieuwde Ghostbuster Kristallen
3. Nieuw: Consulten door Elfriede van der Sanden
4. Nieuw: Consulten door Femmie Beverwijk
5. Lezingen door onze auteurs
6. Agenda van activiteiten in Frontier World
7. Algemene informatie over Frontier World
 

 

SPECIALE EDITIE MINI GEZONDHEIDS DAG incl. Nieuwjaars Ritueel!

De komende mini Gezondheidsdag op zondag 10 januari wordt bijzonder: Vicky van den Berg gaat u helpen om aan het begin van het nieuwe jaar uw resoluties, verlangens en goede voornemens waar te maken middels een krachtig vuurritueel.
Omdat er in de Frontier winkel slechts beperkte plaatsen voor handen zijn, raden wij u aan om op tijd te komen of zelfs om uzelf even aan te melden via een mailtje.

Verder is deze dag zoals gebruikelijk gevuld met:
- Readings
- Healings
- Massages
- Bio resonantie
- Duurzame kadootjes
- Biologische Hapjes en drankjes
- Informatie over gezondheid

Laat je op deze dag lekker verwennen, inspireren en verrijken en kom in contact met gelijkgestemden….

Graag zien we je in de Frontier World. Aan de Marnixstraat 82 te Amsterdam. Schrijf in je agenda: zondag 10 Januari a.s. van 12 tot 18 uur!

GRATIS toegang. Wel zullen de aanwezige organisaties, healers en aanbieders hun eigen prijzen berekenen voor hun diensten en producten.

De Ghostbuster Kristallen zijn vernieuwd!Het idee hiervoor is afkomstig van Olof Smit, de auteur van het beroemde boek ‘Vader Aarde’.
Dolende zielen komen helaas vaker voor dan we willen, zo beweren diegenen die vanwege hun speciale gaven deze verdwaalde wezens kunnen waarnemen, en kunnen door hun nachtelijke aanwezigheid in bijvoorbeeld je slaapkamer een onaangenaam effect sorteren op de kwaliteit van je slaap en je dromen.

Deze bergkristallen hebben elk 24 uur ondergedompeld doorgebracht in het sap van limoenen, waarna géén mensenhand ze nog heeft aangeraakt.
Het is dan de bedoeling om dit kristal aan zijn touwtje op te hangen voor het raam van je slaapkamer, aan de binnenzijde.
Dit heldere en schoongewassen kristal heeft vervolgens op mogelijk in je slaapkamer binnenkomende dolende zielen een onweerstaanbare aantrekkingskracht: ze worden erdoor aangetrokken en teruggezet op een pad dat leidt naar hun vooruitgang, naar hun licht, naar hun bevrijding.
Prettig bijeffect hiervan is dat jij daardoor tijdens je slaap bevrijd bent van de mogelijk storende invloed van deze dwaalzielen en navenant vaak veel dieper, rustiger en prettiger slaapt!

De kristallen zijn o.a. te bestellen in onze webshop.

Healing via Infrarood Warmte Mat door Elfriede van der SandenEen natuurtalent op het gebied van massage en healing! Heeft u haar eenmaal bezig gezien, dan weet u wat ik bedoel. Intuïtief, krachtig en kundig, weet zij snel en precies ‘haar vingers op de zere plek’ te leggen en als een magneet de problemen ‘uit uw lijf te trekken’. Elke maandagmiddag biedt zij in de Frontier World winkel in Amsterdam echter een ándere, speciale soort van healing aan, waarbij u kunt liggen rusten op een zgn. infrarood-mat die een weldadige warmte diep uw lichaam in straalt, waardoor allerlei genezingsprocessen automatisch worden gestimuleerd en door de diepe warmtestraling veel sneller en soepeler verlopen.
Helderziend en helderhorend medium Femmie BeverwijkEen dame die al van heel jongs af aan intensieve contacten onderhoudt met gidsen, overleden (voor)ouders en buiten- aardsen. Die contacten gaan haar dusdanig gemakkelijk af, dat zij, door de boodschappen die zij van hen ontvangt, bijna onmiddellijk tot de kern van de zaak kan komen en aan haar cliënten zeer concrete, doelgerichte en behulpzame tips en inzichten kan doorgeven. In de Frontier winkel geeft zij  kortere consulten dan dat zij gewend is bij haar thuis te kunnen doen; het is aan de cliënt of hij/zij op de informatie die hij/zij ontvangt op een later tijdstip dieper in te gaan.
Elke donderdag van 13 tot 18 uur staat zij u in de winkel van Frontier World ten dienst.
Lezingen door auteurs van Frontier PublishingOp zondag 17 januari 2016 geeft de schrijfster, mevr. S.M.F. van de Kamp de Villandry, een lezing over haar boek ‘Het Grote Werk‘.
Plaats: Frontier World Winkel, te Amsterdam.
Tijd: 14 – 16 uur
Prijs: € 10,-
Aanmelden graag via mail.Op zaterdag 19 maart 2016 geeft zij wederom een lezing over haar boek op de Frontier-100 Lezingendag.
Plaats: Zonnehuis, Amsterdam-Noord.
Prijs: € 30.- (€ 25 voorverkoop)
Aanmelden graag via mail.

N.B. De overige lezinggevers op deze Frontier-100 Lezingendag zijn:
Willem Witteveen, met een lezing getiteld ‘Sakkara – laboratorium van de goden’.
Maurits Prins, met een lezing over zijn boek ‘Het Bedrog van Rome‘.

Vaste agenda van Winkel Activiteiten- Op afroep: Tarot  door Kees Commandeur
- Ma: Infraroodmat-therapie, massage en healing door Elfriede van der Sanden
- Di.: o/d week: Aura healing door Tom Rensen.
- Di.: Bio Resonantie door Thorsten Meininger.
- Wo.: Egyptisch waarzeggen door Karin Konijn.
- Do.: Helderziende waarnemingen door Femmie Beverwijk.
- Vr.: Handlezen & Numerologie door B. Hanemann.
- Op afroep.: Stoelmassage door Noëlle Kabel.
- Za. o/d week: Face massage; Tina Antman.
- Verschillende data: AsyraPro door Ivo Kattestaart.
-Af en toe: Tarot door Anna Philipsen.Over het algemeen hoeft u voor bovengenoemde activiteiten niet per sé een afspraak te maken, maar als u dat liever wel wilt kunt u dat doen via de betreffende internetlinks. Voor meer informatie kunt u kijken op orakelworld.nl.
Algemene Info over Frontier WorldFrontier World is gevestigd in Amsterdam, aan de Marnixstraat 82, 1015 VX. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.
U kunt ons telefonisch bereiken via 020-3309151, of per email: mailto:info@frontierworld.nl.
Alle producten die u bij ons in de winkel kunt aanschaffen, boeken, tijdschriften, ansichtkaarten en een veelheid aan gezondheidsproducten, kunt u ook bestellen via onze webshops die gemakkelijk benaderbaar zijn via de hoofdpagina van onze website: www.frontierworld.nl.
MAGAZINE  |  BOEKEN  |  GEZONDHEIDSPRODUCTEN  |  EVENEMENTEN  |  NIEUWS


Frontier World
Marnixstraat 82
1015 VX Amsterdam
Tel.: 020-3309151
frontierworld.nl