nov 082016
 

O P E N  D A G: Komt het zien, zaterdag 26 November in de winkel van Frontier World in Amsterdam: O P E N  D A G

Open-Dag-Base-web

Komt het ZIEN, komt het PROEVEN, komt het ONTDEKKEN, komt het ERVAREN op de Frontier World Open Dag.

Onze Consulten-ruimte heeft onlangs een belangrijke upgrade ondergaan: voortaan kunt u zich door onze consulenten laten verwennen en laten informeren in een rustige, intieme, persoonlijke sfeer.
Om te vieren dat deze ruimte is getransformeerd van een zakelijk en rommelig magazijn naar een warme, gezellige privé studio organiseren we een open dag bij Frontier World en gaan we op 26 november a.s. om 12 uur deze gerenoveerde ruimte officieel openen. Daarna kunt u kennismaken met de consulenten van Frontier.
Het wordt een bijzondere dag, een gezellige dag, een intrigerende dag, want … op deze dag …

  •  … zijn alle consulenten voor u aanwezig voor het geven van informatie en korte snél-consulten. Maak een ‘speed-date’ met jezelf en ontdek wie je bent in de diepere lagen van jezelf:

Tina Antman met Japanse Gezichtsmassage
Sonja Beijering met het Human Design Systeem
Femmie Beverwijk met Helderziende en Helderhorende Waarnemingen
Kees Commandeur met de Tarot in de Herstel(en)de Orde
Brigitte Hanemann met Numerologie en Handlezen
Karin Konijn met Egyptisch Waarzeggen
Thorsten Meiniger met Bio Resonantie
Tom Rensen met Aura Reading en Healing
Liggen op de infrarood mat

Wilt u een langer consult dan de op deze dag aangeboden ‘speed-consulten’ dan kunt u hiertoe met de betreffende consultant welgevoeglijk een afspraak maken. Op deze open dag zélf zal voor langere consulten waarschijnlijk niet genoeg tijd zijn.

Ruimte verhuur: Het is trouwens ook mogelijk om deze geheel vernieuwde Consulten-ruimte (comfortabele massagetafel is aanwezig) te huren! Heeft u zélf een activiteit die u wilt aanbieden en waarvoor u graag van deze prachtige, knusse ruimte gebruik zou willen maken, neem dan even met ons contact op (info@frontierworld.nl / 020- 3309151).

Op de Open Dag kunt u bovendien gezellig …

  •  … intens komen genieten van een héérlijke GRATIS superfood-rawfood-chocolade bonbon samen met een lekkere bak koffie of (kruiden-)thee. Ook die eerste kop thee of koffie is ‘on the house‘. De voorraad bonbons is echter beperkt, dus hiervoor geldt: OP=OP.

Dus, dames en heren, streep het aan in uw agenda’s:

Frontier World Open Dag
Zaterdag 26 November van 12 – 18 uur
Toegang vrij. (Voor de consulten wordt een klein bedrag berekend)
Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam