feb 032016
 

 

Via deze persberichten willen wij u graag informeren over de nieuwe publicaties van Frontier Publishing.
ONDERWERP VAN DIT PERSBERICHT

EIGENWIJZE GEZONDHEIDS GIDS
een selectie Frontier artikelen van diverse auteurs

 

Sinds de geboorte van Frontier Magazine in 1995 zijn hierin honderden grensverleggende artikelen gepubliceerd over uiteenlopende onderwerpen. Een flink aantal daarvan ging over gezondheid, voeding, medicijnen en therapieën. Daar niet alle tijdschriften nog verkrijgbaar zijn en de vraag naar deze nog steeds relevante teksten aanwezig blijft, was het samenstellen van een verzamelwerk van veel van deze artikelen een volgende logische stap. Wij vragen dan ook uw aandacht voor de eerste Eigenwijze Gezondheids Gids, een naslagwerk voor diegenen die lichaam en geest graag op een zo natuurlijk mogelijke manier ondersteuning willen geven in het handhaven of weer herstellen van een gezond innerlijk evenwicht.

De Eigenwijze Gezondheids Gids is samengesteld met de volgende rubrieken:
Lichaam – Voeding – Natuur – Geneeskracht – Energie
waarover 59 artikelen van een groot aantal auteurs ordelijk zijn onderverdeeld.

In een tijd waarin de steeds populairdere natuurvoedingsmiddelen, superfoods, natuurlijke vitamines en kruidenpreparaten flink onder druk staan door onder meer het lobbywerk van de farmaceutische- en voedingsindustrie, heeft met name de politiek binnen de Westerse wereld onlangs besloten dat bij de verkoop van deze producten niet meer mag worden aangegeven waarvoor de producten te gebruiken zijn, tegen wat voor problemen ze mogelijkerwijs werkzaam zijn en welke lichaamsorganen of lichaamsdelen erdoor kunnen worden beïnvloed. De geïnteresseerde en zoekende consument moet nu dus op andere manieren de nodige informatie zien te vergaren. Deze Eigenwijze Gezondheids Gids zal daarin een belangrijke ondersteuning kunnen bieden.

Noot voor de redactie:
Titel: Eigenwijze Gezondheidsgids
Auteur: diverse auteurs
475 pagina’s, soft cover, enkele z/w illustraties
ISBN 978 90 78070
Prijs: € 33,=
Uitgever: Frontier Publishing

Voor meer informatie:
FRONTIER PUBLISHING
Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam.
Tel.: 020-3309151
Website: http://frontierworld.nl/publishing/
E-mail: info@frontierworld.nl

Algemene Info over Frontier PublishingFrontier Publishing, onderdeel van Frontier World, is gevestigd in Amsterdam, aan de Marnixstraat 82, 1015 VX. Wij zijn geopend gedurende zes dagen per week van 11 tot 18 uur; de zondagen zijn gereserveerd voor workshops en lezingen en dan zijn uitgeverij en winkel gesloten. U kunt ons telefonisch bereiken via 020-3309151, of per email:                      info@frontierworld.nl.
Alle producten die u bij ons in de winkel kunt aanschaffen, boeken, tijdschriften, ansichtkaarten en een veelheid aan gezondheidsproducten, kunt u ook bestellen via onze webshops die gemakkelijk benaderbaar zijn via de hoofdpagina van onze website: www.frontierworld.nl.
MAGAZINE  |  BOEKEN  |  GEZONDHEIDSPRODUCTEN  |  EVENEMENTEN  |  NIEUWS


Frontier World
Marnixstraat 82
1015 VX Amsterdam
Tel.: 020-3309151
frontierworld.nl