feb 212017
 

 

21 Februari 2017
ONDERWERP VAN DIT PERSBERICHT

Frontier Magazine 23.02, Maart – April 2017

 

Elke twee maanden komt er, zoals u dat misschien van ons gewend bent, een knisperend nieuwe editie van Frontier Magazine van de persen rollen: het full-color Magazine dat wordt uitgegeven door Frontier Publishing en u, de lezer, volledig op de hoogte houdt van veel belangrijke ontwikkelingen en ontdekkingen op deze planeet die u nergens anders ziet toegelicht in het verhelderende en grensoverschrijdende licht waar Frontier World al zovele jaren haar kompas op afstelt.

Voor de incidentele lezer te koop in de Frontier World Bookshop / Frontier World Webshop en,  zoals men dat wel pleegt te zeggen, de betere boekhandel. En voor de onverbeterlijke ‘buiten-de-box denker’ bovendien elke tweede maand automatisch toegestuurd naar een adres van keuze, middels een abonnement dat u voor de periode van één of twee jaar kunt afsluiten.

Bij afsluiten van een abonnement kunt u – op de betreffende webpagina of telefonisch – een keuze maken uit een aantal welkomstgeschenken en krijgt u voor de duur van het abonnement ook nog eens 10 % korting op alle winkelproducten m.u.v. Nederlandse boeken.

Voorzien van een abonnement op Frontier Magazine kunt u, na registreren en inloggen, dit blad ook digitaal op uw tablet, computer of telefoon lezen via de site van Blyoo.

Voor een korte impressie van Frontier Magazine kunt u klikken op de desbetreffende site van Issuu.

Inhoudbeschrijving van Frontier Magazine 23.02

 • Een I Tjing vogelvlucht over het Chinese Nieuwe Jaar van de trotse Haan

Het Chinese Nieuwe Jaar van de trotse Donderhaan is begonnen op zaterdag 28 januari 2017. De Haan wordt al eeuwenlang door de Chinezen trots, onderzoekend en ophelderend genoemd, zo zal dus ook dit jaar zijn. De kwaliteiten van het westerse sterrenbeeld Maagd komen alle dit jaar tot uitdrukking, te weten: arbeid en gezondheid, onderzoek, bewustzijn, op zoek naar het innerlijke licht, productiviteit, denken en analyseren. Dit jaar kan dus tot grote oogsten leiden. Het is ook het jaar van de Onschuld, het Onverwachte, het Opwindende, gecombineerd met het Scheppende.

 • Slapen in de schoot van Moeder Aarde

Iedere morgen uitgeslapen wakker worden en met frisse energie aan een nieuwe dag beginnen… het klinkt als de natuurlijkste zaak van de wereld. Toch is dit voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Chronische stress, straling, gebrek aan beweging en te weinig contact met de natuur zorgen ervoor dat ons lichaam zijn natuurlijke ritme en balans kwijtraakt. We verliezen ons doel en voelen ons opgebrand. Het woord ‘burn-out’ is helaas niet meer weg te denken uit ons taalgebruik.
Gelukkig is er altijd een weg terug!

 • Interview met Ad Broere: ‘Ik vertrouw in verandering van onderop’

Een interview met Ad Broere. Hij is ‘wereldberoemd’ in Nederland, heeft hij tweemaal de Frontier Award gewonnen (2011 en 2015), vier boeken geschreven en met het burgerinitiatief Ons Geld de nodige stof doen opwaaien in ons koude kikkerlandje. Hij is initiatiefnemer van de recent opgerichte coöperatie de Vrije Media. Hiermee probeert hij betrouwbare informatie te verspreiden over alle belangrijke maatschappelijke vraagstukken in de breedste zin van het woord. Daarnaast zal het platform de mensen inspireren tot actieve deelname aan maatschappelijke verandering, gericht op een samenleving waarin de mens, menselijke waardigheid, vrede, ethiek en liefde centraal staan.

 • Liefdesriten – Anastasia

Op reis door de Siberische taiga ontmoet de Russische ondernemer Vladimir Megre een heel bijzondere vrouw. Anastasia leeft afgezonderd en alleen op een open plek in het bos, slaapt in de buitenlucht of soms in een berenhol, eet de vruchten en gewassen die in de vrije natuur rond haar plekje groeien, is bevriend met alle wilde dieren en heeft het nooit koud in haar lichte kledij. Het verhaal over Anastasia is vastgelegd in de boekenreeks “ De rinkelende Dennen van Rusland” bestaande uit 9 boeken.
Eind 2016 Met het verschijnen van “Een nieuwe beschaving-II”, Liefdesriten van Vladimir Megre is de reeks voltooid!  In dit artikel treft u een korte impressie van het laatste deel aan.

 • CAFÉ WELTSCHMERZ

Het woord ‘Weltschmerz’ betekent letterlijk ‘pijn hebben aan de wereld’. Het is een pijnlijke vorm van weemoed, die voortkomt uit het besef van het tragische en onvolmaakte karakter van het bestaan; Iedereen takelt af en sterft, iedereen is ten diepste eenzaam en niemand kan zich onttrekken aan de gemene en slechte kanten van mensen. Café Weltschmertz maakt zich sterk voor een geloofwaardig en transparant openbaar bestuur en gelooft in de kracht van het gesprek, dat ze op internet publiceren.

 • Agenda 2030

Onlangs verscheen het eerste boek van David Icke in het Nederlands: “Het Fantoomzelf”. Na 17 boeken in de Engelse taal werd het tijd voor een vertaling door uitgeverij Akasha. David Icke is al meer dan een kwart eeuw bezig om te onthullen wie er werkelijk de macht over de samenleving heeft. Op zijn eigen unieke wijze is hij onophoudelijk aan het front bezig om de kennis omtrent onze realiteit en gebeurtenissen in de wereld te verdiepen. Vrijwel dagelijks gebeuren er dingen die door David Icke al in eerdere boeken zijn aangekondigd. Eind 2016 kwam David Icke, als onderdeel van zijn “World Wide Wake Up Tour”, naar Nederland. Voor een volgepakte congrescentrum in de RAI gaf hij een presentatie van bijna 12 uur. Ter ere van het verschijnen van de eerste Nederlandse uitgave publiceren wij een stuk uit het boek waarin David Icke een blik op de toekomst werpt.

 • De helende werking van contact met dolfijnen

Doorstroming van onze energie kan ontstaan door verbinding met dolfijnen.
Een bijzondere ervaring. Dolfijnen zijn gevoelige wezens die leven in een eigen wereld, vol van communicatie via trillingen en telepathie. Wie er ooit mee gezwommen heeft, zal het vrolijke en  bruisende van deze ontmoeting altijd bijblijven. Een ontmoeting met intelligente wezens, die ons aantonen dat wij niet de enige wezens zijn met zelfbewustzijn op deze planeet.
Een helende ontmoeting ook, die maakt dat je jezelf vitaal en opgeladen voelt. Het is dan ook niet voor niets dat ontmoetingen en zwemmen met dolfijnen therapeutisch gebruikt wordt.

 • FOTOGRAFIE VOORBIJ DE 3E DIMENSIE

Behalve één van de pioniers op het gebied van graancirkelonderzoek is auteur en fotograaf Rudi Klijnstra de eerste persoon die in ons land publiceerde over de fotografie van lichtbollen, of Orbs, zoals ze meestal genoemd worden. Inmiddels vele ervaringen met dit fenomeen rijker, legt hij – vanuit sjamanistisch perspectief -  in dit interview uit wat lichtbollen en andere lichtverschijnselen zijn.

 • Hoe aarden je wereld verbetert

Het helende effect van aarden is in het verdomhoekje terecht gekomen. Omdat het niks kost? Omdat het sommigen slecht uitkomt als wij ons bewust worden van ons zelfhelend vermogen?
Kijk naar de film ‘Grounded’, door Steve Kroschel, over de kracht van verbinding met de helende energie van de Aarde en hoor hoe wetenschappelijk onderzoek aantoont dat aarden een positief effect kan hebben.
Aarden maakt je bewust van je zelfhelend vermogen. Als jij dat vermogen hebt, en, even kort door de bocht, alles één is, heeft het geheel der dingen óók een zelfhelend vermogen. Biedt perspectief!

 • ALS SEKHMET TOT JE SPREEKT

Nancy Polet had onlangs een zeer indringende en persoonlijke ervaring met de Egyptische godin Sekhmet in het British Museum. Tot drie keer riep dit “levende” beeld haar naar zich toe. Nancy ontdekte dat gevoelige mensen ook in de huidige tijd de frequentie van Sekhmet kunnen waarnemen en haar tijdloze wijsheid tot zich krijgen.

 • Waarom heeft de elite zo’n hekel aan Donald Trump?

Er zijn door de jaren heen veel politici geweest waar men nou niet bepaald over te spreken was, maar in het geval van Trump is de haat bijna tastbaar. Gedurende zijn campagne probeerden ze hem uit alle macht te vernietigen, maar het is ze niet gelukt. En nu hij president is, zijn de aanvallen op hem absoluut meedogenloos. Waarom haten ze hem eigenlijk zo? Is dat alleen omdat hij geen lid van hun club is?

 

Noot voor de redactie:
Titel: Frontier Magazine 23.02, Maart – April 2017
80 pagina’s, full color
Prijs: € 5,95
Uitgever: Frontier Publishing

Voor meer informatie:
FRONTIER PUBLISHING
Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam.
Tel.: 020-3309151
Website: http://frontiermagazine.nl
E-mail: info@frontierworld.nl

Algemene Info over Frontier Publishing

Frontier Publishing, onderdeel van Frontier World, is gevestigd in Amsterdam, aan de Marnixstraat 82, 1015 VX. Wij zijn geopend gedurende zes dagen per week van 11 tot 18 uur; de zondagen zijn gereserveerd voor workshops en lezingen en dan zijn uitgeverij en winkel gesloten. U kunt ons telefonisch bereiken via 020-3309151, of per email:                      mailto:info@frontierworld.nl.
Alle producten die u bij ons in de winkel kunt aanschaffen, boeken, tijdschriften, ansichtkaarten en een veelheid aan gezondheidsproducten, kunt u ook bestellen via onze webshops die gemakkelijk benaderbaar zijn via de hoofdpagina van onze website: www.frontierworld.nl.

MAGAZINE  |  BOEKEN  |  GEZONDHEIDSPRODUCTEN  |  EVENEMENTEN  |  NIEUWS


Frontier World
Marnixstraat 82
1015 VX Amsterdam
Tel.: 020-3309151
frontierworld.nl