mei 102017
 

ONDERWERP VAN DIT PERSBERICHT

Frontier Magazine 23.03,
Mei – Juni 2017

 

Elke twee maanden komt er, zoals u dat misschien van ons gewend bent, een knisperend nieuwe editie van Frontier Magazine van de persen rollen: het full-color Magazine dat wordt uitgegeven door Frontier Publishing en u, de lezer, volledig op de hoogte houdt van veel belangrijke ontwikkelingen en ontdekkingen op deze planeet die u nergens anders ziet toegelicht in het verhelderende en grensoverschrijdende licht waar Frontier World al zovele jaren haar kompas op afstelt.

Voor de incidentele lezer te koop in de Frontier World Bookshop / Frontier World Webshop en,  zoals men dat wel pleegt te zeggen, de betere boekhandel. En voor de onverbeterlijke ‘buiten-de-box denker’ bovendien elke tweede maand automatisch toegestuurd naar een adres van keuze, middels een abonnement dat u voor de periode van één of twee jaar kunt afsluiten.

Bij afsluiten van een abonnement kunt u – op de betreffende webpagina of telefonisch – een keuze maken uit een aantal welkomstgeschenken en krijgt u voor de duur van het abonnement ook nog eens 10 % korting op alle winkelproducten m.u.v. Nederlandse boeken.

Voorzien van een abonnement op Frontier Magazine kunt u, na registreren en inloggen, dit blad ook digitaal op uw tablet, computer of telefoon lezen via de site van Blyoo.

Voor een korte impressie van Frontier Magazine kunt u klikken op de desbetreffende site van Issuu.

Inhoudsopgave van Frontier Magazine 23.03, mei-juni 2017:

 • Asteroïden-astrologie verandert radicaal ons idee van tijd

Onlangs is een rijk geïllustreerde astrologische asteroïden-gids van 672 pagina’s dik en anderhalve kilo zwaar, op de markt gekomen, met daarin de betekenissen van 950 asteroïden, verdeeld in 15 astronomische classificaties. De Asteroïden-Gids is evenzeer uit frustratie als uit fascinatie ontstaan, als de output van ongeveer 755.000 pagina’s aan research data, waarvan 37.500.000 regels aspect-informatie. Hoewel steeds meer astrologen wereldwijd geïnteresseerd raken in dit onderwerp, ligt de informatie over horoscopisch gebruik van asteroïden namelijk onwerkbaar versplinterd over het hele World Wide Web verspreid – geflankeerd door een enkel tijdschriftartikel of een erg incompleet of verouderd boekwerkje.

 • Nieuwe stroming in Bijna-Dood studies?

De Nederlandse onderzoeker Maureen Venselaar heeft het nog jonge onderzoeksveld van bijna-dood-ervaringen (BDE’s) in een recent boek op een aantal veelbelovende manieren verder ontwikkeld. Zij beweert 10 nieuwe kenmerkende eigenschappen van bijna-dood-ervaringen geïdentificeerd te hebben, waaronder het gevoel ‘sneller dan licht’ te reizen, de beleving door een soort ‘magneet’ te worden aangetrokken, de waarneming van een wervelende spiraal of een ‘zandloper’ en de waarneming van de Aarde of andere hemellichamen vanuit een buitenaards perspectief.

 • Verander je gedachten…en creëer nieuwe resultaten!

“We kunnen veranderen in tijden van pijn en lijden, of in tijden van inspiratie en vreugde.” Nadat hij aan den lijve had ervaren dat een mens zichzelf kan veranderen, helen en boven zichzelf uitstijgen, zocht dr. Joe Dispenza naar de wetenschappelijke verklaringen daarvoor. Vervolgens vertaalde hij dit alles in een overdraagbaar stappenplan, dat hij nu met de wereld deelt via zijn workshops, boeken, en Cd’s.

 • Een terugkeer van niet-weten naar weten

John de Ruiter (54) noemt zich filosoof en een ontmoeting met hem heeft inderdaad een diep zinnig karakter. Zijn bijeenkomsten gaan altijd over het kennen van de betekenis die wij aan alle aspecten van het leven geven. Brute eerlijkheid is een uitdrukking die hij in deze context met enige regelmaat gebruikt. Hij begeestert zijn toehoorders het leven te benaderen vanuit kennis en oprechtheid, in plaats van angst, verlangen en veronderstellingen.

 • De goudsbloem

De goudsbloem: een viriele plant met weelderige groei en zeer uitbundige bloei. Fel oranje lichtaanbiddende bloemen die zelf lijken op fijn gevormde zonnetjes. Vrolijk van aard. Met lichtpittige geur en fris kruidig aroma. Een niet al te hoge plant. Kleine vlezige blaadjes en stelen met haartjes zijn kenmerkend. Gemakkelijk herkenbaar, al vindt soms oppervlakkige verwarring plaats met het Afrikaantje.
Deze eenjarige makkelijk groeiende plant is zo enthousiast dat hoogzomer de bloemhoofdjes tweemaal per week geoogst kunnen worden. Bij het plukken daarvan valt op dat je er plakkerige vingers van krijgt, net als met Cannabis.

 • Waarom voorouders ons erfelijk belasten.

Naarmate mensen bewuster worden groeit het weten dat alles met elkaar verbonden is. Het besef dat iedere materiële manifestatie een spirituele oorsprong kent wint terrein. Van een bloem tot een ernstige ziekte, van een fee tot een bullebak, het zijn allemaal creaties tenslotte. Dit besef maakt onbedwingbaar nieuwsgierig, als een kind dat wil weten waar baby’s vandaan komen. Onderzoeksdrang wordt aangewakkerd; we willen begrijpen hoe het nou écht zit. En zo daagt het leven ons in ieder tijdperk steeds uit onze grenzen te verleggen, verlangend naar diepere, meer wezenlijke antwoorden.

 • “In je nakie naar de Annunaki”!

Elke man die ‘s morgens zijn baard scheert, weet niet dat hij daarmee zijn innerlijke organen castreert! De baard- en snorharen zijn acupuncturistisch verbonden met bepaalde innerlijke organen, zoals de snor met de seksorganen, midden onder de neus met het hart, de kin met de darmen, de wangen met de longen. Nu heeft de vrouw gelukkig geen baard- en snorgroei. Waarom? En waarom menstrueert een gezonde vrouw zo’n 400 keer in haar leven? Welnu het is een ‘gratis’ reiniging door de Maan en Moeder Natuur. Is het geen wonder van de natuur, dat elke vrouw maandelijks gereinigd wordt om steeds weer nieuwe wezens te kunnen scheppen.

 • Waarom voelen wij ons zo moe?

Heel veel mensen zijn momenteel heel erg moe of voelen zich verward. Zo´n ondefinieerbaar vervelend gevoel. Dit houdt verband met de verschuiving in ons bewustzijn die momenteel plaats vindt. We gaan van de derde naar de vijfde dimensie. Met het transformeren naar een andere dimensie, moeten we omschakelen naar een andere frequentie en deze omschakeling geeft ongemakken. Sommigen ervaren een gevoel van uitputting, voelen zich depressief of gedesoriënteerd. Anderen ervaren een onbestemd gevoel. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het proces van transformatie gemakkelijker maken.

 • De vijf blinde wijzen en de vergissing van de fijnstoffelijkheid

Het is eigenlijk allemaal doodsimpel en iedereen kan het; op afstand dingen zien (remote viewing), gedachten lezen, van dingen weten voordat ze gebeurd zijn. We zijn hard op weg naar een wereld waarin subtiele energie heel gewoon is. Energie die je aan water kunt laten ‘zien’, dat het vervolgens kan ‘onthouden’. Omdat het heel erg nodig begint te worden dat we gaan begrijpen en erop vertrouwen dat wij het zijn die deze vermogens hebben en dat je daar geen supermens voor hoeft te zijn. Steeds meer en steeds vaker blijkt dat al de geheime en verborgen informatie, waar we zo hard naar op zoek zijn, heel gewoon en alledaags is. Wat ons in de weg zit is de kooi, het vlechtwerk van de standaard overtuiging. Het is het oude patroon, met oude woorden en oude betekenissen, die ons verwart. De moeilijkheid is dat we ‘het nieuwe’ proberen te vatten in de taal van ‘het oude’.

 • Winnaar Frontier Award 2016: George van Houts

De Frontier Award wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandstalig persoon die op grenswetenschappelijk gebied actief is en zo positieve veranderingen teweeg wil brengen. De winnaar van de Frontier Award 2016 is geworden: cabaretier en acteur George van Houts.

 • Herontdekt: vitamine D

Vitamine D is ‘ontdekt’ in de jaren twintig van de vorige eeuw, na de vitamines A, B en C. Daarom D. Al gauw hadden slimme jongens van Big Pharma in de gaten dat hier een groot gevaar op de loer lag; goedkoop spul dat het gebrek aan zonlicht kon compenseren en mensen gezond kon houden. Er zijn dan ook vele pogingen gedaan om vitamine D uit de markt te halen. Amerikaanse rechters hebben dat tot nu toe steeds weten te voorkomen.
Wel is een truc uitgehaald.

 • In Memoriam Fred van Gunst en Pake Smith

Noot voor de redactie:
Titel: Frontier Magazine 23.03, Mei – Juni 2017
80 pagina’s, full color
Prijs: € 5,95
Uitgever: Frontier Publishing