okt 192016
 

 

Via deze persberichten willen wij u graag informeren over de nieuwe publicaties van Frontier Publishing.
ONDERWERP VAN DIT PERSBERICHT

Schatzoeker
Het geheim van de Piramide
door
Annemieke Witteveen

 

 

Annemieke Witteveen heeft met ‘Schatzoekers – Het geheim van de Piramide’ een magnifiek kinderboek geschreven, geschikt voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar, dat zelfs menig volwassene zal bekoren.

Hoofdpersoon Tomas gaat samen met zijn Egyptische vriend, Mahmout, op zoek naar een schat die verborgen zou liggen in een geheime kamer in de Grote Piramide van Gizeh in Egypte. Zij hebben deze informatie van een oud document dat Mahmout in handen heeft gekregen. Gedurende de avontuurlijke zoektocht, wordt er voor de lezer een gedetailleerd Egyptisch landschap geschilderd. Zelfs de geheimzinnige gangen en kamers in de Grote Piramide worden nauwkeurig beschreven. Achterin het boek is een verklarende woordenlijst met de in het boek gebruikte Egyptische termen te vinden.

Heerlijk spannend, afwisselend, mysterieus en vol actie, maar ook de kleine, alledaagse bezigheden worden beschreven.

Zal het de jongens lukken om de geheime kamer met de verborgen schat te vinden, en lukt het hen uit de handen te blijven van de gevaarlijke grafrover die achter hen aan zit?

Wordt het geheim eenmaal onthuld, dan herkennen wij een aantal zaken uit de boeken van Willem Witteveen.

Het kinderboek ‘Schatzoekers’ is meer dan een fictief verhaal omdat het goed past binnen de huidige belangstelling voor milieu en schone energie.

 

Annemieke Witteveen

Annemieke Witteveen werd geboren in Spijkenisse (1966), zij is opgeleid tot lerares basisonderwijs in Rotterdam en staat sindsdien voor de klas binnen het reguliere onderwijs. Eerder verscheen haar eerste kinderboek, getiteld “Cirkeljagers”. Hierin wil zij, d.m.v. een spannend verhaal kinderen van 9 tot 12 jaar kennis laten maken met het fenomeen graancirkels. 

 

Noot voor de redactie:
Titel: Schatzoekers – Het geheim van de Piramide
Auteur: Annemieke Witteveen
208 pagina’s, hard cover
Prijs: € 15,00
Uitgever: Frontier Publishing

Voor meer informatie:
FRONTIER PUBLISHING
Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam.
Tel.: 020-3309151
Website: http://frontierworld.nl/publishing/
E-mail: info@frontierworld.nl

Algemene Info over Frontier Publishing

Frontier Publishing, onderdeel van Frontier World, is gevestigd in Amsterdam, aan de Marnixstraat 82, 1015 VX. Wij zijn geopend gedurende zes dagen per week van 11 tot 18 uur; de zondagen zijn gereserveerd voor workshops en lezingen en dan zijn uitgeverij en winkel gesloten. U kunt ons telefonisch bereiken via 020-3309151, of per email:                      info@frontierworld.nl.
Alle producten die u bij ons in de winkel kunt aanschaffen, boeken, tijdschriften, ansichtkaarten en een veelheid aan gezondheidsproducten, kunt u ook bestellen via onze webshops die gemakkelijk benaderbaar zijn via de hoofdpagina van onze website: www.frontierworld.nl.

MAGAZINE  |  BOEKEN  |  GEZONDHEIDSPRODUCTEN  |  EVENEMENTEN  |  NIEUWS


Frontier World
Marnixstraat 82
1015 VX Amsterdam
Tel.: 020-3309151
frontierworld.nl