dec 282013
 

In september van dit jaar, toen Frontier Radio haar programmering uitbreidde, is bij de start van Gedonder op Vrijdag besloten, om na verloop van tijd nieuwe programma’s te gaan vormgeven. Nu lijkt het de juiste tijd om daarmee te gaan starten. Met ingang van vrijdag 3 januari 2014 zullen Hermie Saeijs en Arend Zeevat een nieuw programma gaan presenteren tussen 22.00 en 24.00 uur. lees verder »

dec 272013
 

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het nieuwe programma: “Gedonder op vrijdag”. Een nieuwe radioshow met vaste presentatoren: Rob van der Zon, Maup Enthoven, Anthony Migchels en soms wordt het panel aangevuld met andere gasten. De techniek wordt verzorgd door Sel Ozylmaz.

lees verder »

dec 252013
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede: Een speciale uitzending over de oorsprong van Kerst, Saturnalia en andere winter vieringen.
We gaan vanavond met Benjamin Adamah in gesprek over de de (occulte) oorsprong van het huidige Kerst feest. Wat ooit begon als een heidens feest ter ere van o.a. koning winter is in de loop der eeuwen onder invloed van de kerk en de elite verworden tot een commercieel vreet en zuip festijn, gekoppeld aan een christelijke moraliserende toon waar we 2 dagen per jaar eventjes stil staan bij de minder bedeelden. Een zeer krachtig psychologisch mechanisme om de gemoedsrust weer voor een jaar af te kopen en daarmee het geweten van de massa te sussen.
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


lees verder »

dec 192013
 

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het nieuwe programma: “Gedonder op vrijdag”. Een nieuwe radioshow met vaste presentatoren: Rob van der Zon, Maup Enthoven, Anthony Migchels en soms wordt het panel aangevuld met andere gasten. De techniek wordt verzorgd door Sel Ozylmaz.

lees verder »

dec 182013
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede: Een speciale uitzending over water met Jeroen Arents van www.water-solutions.nl
We gaan vanavond met Jeroen Arents in gesprek over de ontzettende veelzijdigheid van water. Water is de basis van het leven en kent vele aspecten die dankzij recente ontwikkelingen en ontdekkingen steeds meer in het daglicht komen te staan.
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


lees verder »

dec 132013
 

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het nieuwe programma: “Gedonder op vrijdag”. Een nieuwe radioshow met vaste presentatoren: Rob van der Zon, Maup Enthoven, Anthony Migchels en soms wordt het panel aangevuld met andere gasten. De techniek wordt verzorgd door Sel Ozylmaz

 

lees verder »

dec 112013
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede: Pieter Stuurman - DEEL II

Gezien de diepgang en het succes van de uitzending van 28 november j.l. hebben wij Pieter Stuurman gevraagd nogmaals bij ons in de uitzending te komen. Waar we het de vorige keer vooral over het collectief en de maatschappij hebben gehad, gaan we nu dieper in op de individuele mens, de reis van de ziel en de ontwikkeling van de psyche.  Pieter schrijft sinds langere tijd scherpe blogs en artikelen met een gezond gevoel voor humor en een enorme “drive” om tot de kern van de waarheid te komen. zie zijn website voor meer informatie: http://pieterstuurman.blogspot.nl
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


lees verder »

dec 082013
 

Op vrijdag 6 december heeft het team van Gedonder op Vrijdag een live marathonuitzending verzorgd  vanuit de Frontier Bookshop in Amsterdam. Het programma had een zeer levendig en spontaan karakter. Er werden interessante onderwerpen besproken en ook veel gelachen. Naast de geplande gasten dienden zich spontaan twee zeer interessante mensen aan om geïnterviewd te worden.  Gerben Hellinga en Hans Plomp zijn beide auteurs, kunstenaars en de initiatiefnemers van de vrije cultuurgemeenschap Ruigoord, nabij Amsterdam. Deze bestaat inmiddels veertig jaar. De programmering is door het spontaan ontstane interview met hen enigzins gewijzigd. De gehele uitzending is juist daardoor des te interessanter geworden om naar te luisteren. Daarom wenst het team van Gedonder op Vrijdag jullie veel luisterplezier.     

Luister hier naar de marathon uitzending:

lees verder »

dec 052013
 

Orson Wells

Hoorspelen uit de oude doos
In verband met het Sinterklaasfeest is er geen reguliere uitzending vanavond. we hebben geen gasten gevonden die bereid waren vanavond in de uitzending te komen waardoor we zijn gaan beseffen dat toch nog veel mensen op de een of andere manier Sinterklaas vieren, al dan niet met het gezin of vrienden en kennissen. Wel zullen we van 21u tot 23u 2 klassieke engelstalige hoorspelen uit gaan zenden.
de 2 hoorspelen die we uit gaan zenden zijn:


lees verder »

nov 292013
 

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het nieuwe programma: “Gedonder op vrijdag”. Een nieuwe radioshow met vaste presentators: Arend Zeevat, Rob van der Zon, Hermie Saeijs, Maup Enthoven, Anthony Migchels en soms wordt het panel aangevuld met andere gasten. De techniek wordt verzorgd door Sel Ozylmaz.

 

 

Luister hier naar de uitzending:

lees verder »