mrt 232013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio

Onderwerpen:
De (bijna)-dood ontrafeld – Maureen Venselaar
Column Aat Lambert de Kwant
Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending  Thema: Leven na de Dood

Luister nu: 

Drs Maureen VenselaarDe (bijna)-dood ontrafeld - Maureen Venselaar'De (bijna-)dood ontrafeld' geeft een geheel nieuwe, samenhangende visie op de (bijna-)dood aan de hand van honderden bijna-doodervaringen. De bijna-doodervaring (BDE) licht een tipje van de sluier op van wat iéder van ons te wachten staat op het moment dat wij de grens van het leven naderen: diep in ons fysieke lichaam zal er een proces op gang komen waarbij - zo is bewezen - lichtenergie vrijkomt (= de wetenschap van de fysica). Deze lichtenergie (die uit fotonen bestaat) vormt de basis voor ons nieuwe bestaan. Fotonen hebben namelijk te maken met bewustzijn en met de relativiteit van ruimte en tijd (= de wetenschap van de astrofysica). Tegen die achtergrond is hetHet boek

mogelijk dat wij bij onze (bijna)dood úit ons fysieke lichaam gaan als wezens van lichtenergie (omstanders hebben dit in sommige gevallen zien gebeuren), zelfbewust zijn, een volgend leven ervaren, en, zoals BDE’ers ook aangeven, de grenzen van ruimte en tijd passeren. De geheimen van de Fibonacci-code dragen op bijzondere wijze bij aan de verklaring van álle bekende kenmerken van de bijna-doodervaring (zoals het zien van kleuren en van licht aan het einde van de tunnel) en van onbekende kenmerken (zoals het zien van een immense ‘zandloper’). In totaal worden er 10 nieuwe BDE-kenmerken beschreven. Dit boek neemt – via de (astro)fysische en visionaire verklaring – uniek stelling in de maatschappelijke discussie in hoeverre de bijna-doodervaring neurlogisch of bovennatuurlijk te verklaren is.  Daarnaast komen ook raakvlakken aan de orde met visies binnen de hoofdlevensbeschouwingen.

Drs. Maureen Venselaar is geesteswetenschapper (studeerde af op de problematiek van dak-en thuislozen) en is 18 jaar geestelijk verzorgster geweest en 5 jaar voorzitter van de Vereniging van Geestelijk Verzorgers in Zorginstellingen (regio ZH). In haar werk kwam zij in aanraking met vragen rondom leven/dood en bijna-doodervaringen. Vanuit deze praktijk is zij haar 10-jarige detailstudie begonnen naar de bijna-doodervaring, in relatie tot verschijnselen binnen de (astro)fysica. Zij geeft regelmatig lezingen.

Meer informatie: http://debijnadoodontrafeld.nl/

Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending  Thema:  Leven na de Dood

Is er leven na de dood? Ervaar het zelf..

In dit uur weer een interactief programma met de luisteraars van Frontier Radio. Tijdens dit programma ben jij, de luisteraar, aan zet om onderwerpen aan te dragen, een discussie te beginnen, met tips te komen, of zelfs een radiocolumn te verzorgen. Verder is het thema dit uur:  Leven na de Dood.  Hoe denk jij over het leven na de dood? Bestaat reïncarnatie? Heb jezelf ervaringen op dit gebied? Laat het in de uitzending weten en deel het met de andere luisteraars.

Je kunt live meedoen en meepraten via de  chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.

 

mrt 172013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio

Onderwerpen:
DofNA  -  Anne Troike
Column  Aat Lambert de Kwant
Inzichtskaarten-uur – Jeroen Kumeling

Anne Troike (foto Bernd Haanappel)

1e uur:
DofNA  -  Anne Troike

D of NA (Discharge of Neural Aspects) is gebaseerd op een wetenschappelijke kwantum theorie m.b.t. de werking van het brein, kennis van het holografische universum, hoe energie werkt, hoe wij ongewild onharmonieuze energieen kunnen aantrekken, etc.

Er is wetenschappelijk bewezen dat we niet eens 1/3 van ons brein gebruiken. Hoog tijd dat we ontdekken wat we met de rest kunnen doen. DofNA is ontwikkeld door Gina en James van Weeren. Wij gaan uit van het principe dat wij alle potenties hebben om te kunnen creeeren en te manifesteren. Elke gedachte (gevormd door bewustzijn en energie) zet iets op gang en creeert een manifestatie.

Energie volgt de gedachte! Dit houdt in dat alles wordt gecreeerd vanuit bewustzijn en energie. Op deze manier schept iedereen zijn eigen realiteit. Om hier een voorbeeld van te geven: iedereen creeert zijn eigen toekomst. Als je verleden beschadigd is door traumatische ervaringen en we willen hier aan werken, wordt in veel therapieen verteld, dat het goed is die ervaring opnieuw te beleven om haar een plek te geven (verwerken), opdat wij een manier gevonden hebben om hier beter mee om te gaan. Wat er in werkelijkheid gebeurd is dat je het verleden continu naar het hier en nu aan het halen bent en ook automatisch naar de toekomst meeneemt, de bekende vicieuze cirkel.

Dit maakt onze verwerkingsprocessen onnodig zwaar en langdurig. Alle dogma’s die vertellen dat je een beter mens wordt door nederigheid en lijden ten spijt, is het juist belangrijk om de zelfverantwoording niet af te schuiven op gebeurtenissen in het verleden, maar in eigen hand te nemen. De D of NA coachings en trainingen dienen er toe dit proces sneller en effectiever op gang te brengen. In het maart/april nummer van Frontier Magazine staat een uitgebreid artikel hierover.

Meer informatie over DofNA:
http://www.dofna.nl en http://www.livnu.nl

2e uur:

Glazen bol

Frontier Radio Inzichtskaarten uur / open inbel uur.

In dit uur weer een interactief programma met de luisteraars van Frontier Radio.  Ditmaal op veler verzoek zal Jeroen Kumeling inzichtskaarten trekken en intunen en orakelen op de verborgen persoonlijke vragen van de luisteraars.

Je kunt live meedoen en meediscussiëren via de  chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.

 

mrt 102013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio

Onderwerpen:
Mediwiet Olie  -  Wernard Bruining
Column – Aat Lambert de Kwant
Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending  Thema: We laten ons vergiftigen…..

Nabeluisteren kan hier:

1e uur:

Yolanda Beaupain-Bruining & Wernard Bruining

Mediwiet Olie  -  Wernard Bruining 

Wernard Bruining is oprichter van Stichting Mediwiet. Deze stichting  onderzoekt de mogelijkheden van verdunde mediwietwietolie, een door Wernard ontdekte methode om cannabis medicinaal te gebruiken zonder high te hoeven worden. Wij doen dit door ervaringen van patienten te beschrijven in woord en beeld.
Ook worden patiënten voortaan geleerd  voor zichzelf te zorgen, dit is een universeel recht én een verstandige keuze. Door voor zichzelf te zorgen blijven mensen langer gezond en hoeven minder snel aanspraak te maken op de alsmaar duurder wordende professionele medische zorg. Als mensen voor zichzelf kunnen zorgen met een eenvoudig zelfzorgmiddel kunnen ze dat ook voor mensen in hun omgeving die hulp nodig hebben.

Medicijnen werken maar goed bij 50% van een populatie, want alle mensen zijn verschillend. Bij de overige 50% werken medicijnen minder en bij de laatste 25% totaal niet. Mediwiet helpt mensen uit de laatste groep bij wie reguliere medicijnen niet werken terwijl zij wel last ondervinden van de bijwerkingen.

Ook voor Mediwietolie geld hetzelfde, bij 50% van een populatie helpt het direct en goed, bij 25% kan vaak verbetering worden bereikt door verandering van dosis en tijdstip van inname en bij 25% werkt het gewoon niet.

Wernard: ” Ik denk dat de toekomst is aan het over elkaar heen leggen van synthetische, plantaardige, homeopatische en andere alternatieve  technieken net zo lang tot een goed werkende oplossing wordt gevonden.”

“Voor anderen zorgen zien wij zelf als een morele plicht, want wie één mens redt, redt de wereld!” 

Meer info: http://www.mediwiet.nl.

2e uur:
Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending  Thema: We laten ons vergiftigen…..

Zo natuurlijk is natuurlijk niet meer.

In dit uur weer een interactief programma met de luisteraars van Frontier Radio. Tijdens dit programma ben jij, de luisteraar, aan zet om onderwerpen aan te dragen, een discussie te beginnen, met tips te komen, of zelfs een radiocolumn te verzorgen. Verder is het thema dit uur: We laten ons vergiftigen.
Steeds meer producten uit de voedingsindustrie bevatten afval producten uit de chemische industrie. Meer en meer hulpstoffen worden ongemerkt toegevoegd aan producten die het eerst niet als ingrediënt in zich hadden. Sommige producten bevatten meer chemische toevoegingen dan natuurlijk producten maar ook worden dierlijke vetten overal in gekwakt… varkenshaar in brood, varkensvet in senseo-pads…. In plaats van dat onze overheid ons beschermd tegen deze stelselmatige vergiftiging, helpen ze de mafia van de voedingsindustrie ons meer en meer te belazeren. Gelukkig zijn er meer consumenten die hier bewust van worden.

Je kunt live meedoen en meediscussiëren via de  chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.

mrt 012013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio

Onderwerpen:


Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending  Thema: Krimpen of Verzuipen - Jeroen Kumeling  in gesprek met luisteraars  en andersom

De aarde weent

In deze uitzending weer een interactief programma met de luisteraars van Frontier Radio. Tijdens dit programma ben jij, de luisteraar, aan zet om onderwerpen aan te dragen, een discussie te beginnen, met tips te komen, of zelfs een radiocolumn te verzorgen. Verder is het thema dit uur: Krimpen of Verzuipen.  Door de toenemende consumptiedrift ontstaan er meer en meer tekorten aan grondstoffen. Om onze levenstandaard in stand te houden hebben we meer dan een aardbol nodig. Er zijn meerderen die de noodklok al lang geluid hebben, maar met weinig respons, anderen noemen deze angst scenario’s onzin en noemen het dwalingen van ” links” . Toch wijzen de meest voorzichtige wetenschappelijke onderzoeken uit dat als we door gaan op de oude voet, er geen toekomst meer is voor onze kleinkinderen. Laat jou mening horen , wellicht heb je geniale oplossingen voor het probleem of vind je het nog wel meevallen.

Je kunt live meedoen en meediscussiëren via de  chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.

feb 242013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio

Iedereen mag inbellen

Iedereen mag inbellen

Frontier Radio vraagbaak / open mike uitzending.

In deze uitzending weer een interactieve uitzending met de luisteraars van Frontier Radio.

Tijdens deze uitzending ben jij, de luisteraar, aan zet om onderwerpen aan te dragen, een discussie te beginnen, met tips te komen, of zelfs een radiocolumn te verzorgen.

Alle onderwerpen kunnen aan bod komen: wetenschap, mysterie, gezondheid, duurzaamheid, New World Order, ufologie, etcetera! Deel je ervaringen. Praat mee in deze uitzending!

Je kunt live meedoen en meediscussiëren via de  chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.

feb 172013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio

Onderwerpen:

Tuinen van Overvloed en permanente(agri)cultuur – Fransje de Waard
Permacultuur – Fransje de Waard en Douwe Beerda
Column Aat Lambert de Kwant
Mee praten over permacultuur – interactief uur met luisteraars 

Naluisteren kan hier:

 

Tuinen van Overvloed en permanente(agri)cultuur – Fransje de Waard

Tuinen van Overvloed

Fransje de Waard (foto: Mark Prins)

Eind jaren zeventig vormden de wouden op Tasmanië de kraamkamer van een visie en een beweging die inmiddels wereldwijd voet aan de grond krijgt onder de noemer ‘permacultuur’: permanente (agri)cultuur. Oorspronkelijk verwijst het woord ‘cultuur’ naar onze bewerking van het land en inmiddels is het zonneklaar dat een blijvende, bloeiende menselijke samenleving alleen kan bestaan op het fundament van een verantwoorde omgang met de bodem en andere natuurlijke hulpbronnen.

De permacultuur vormt een integrale benadering voor ons leven op Aarde, waarin we de principes toepassen die we kunnen herkennen in natuurlijke ecosystemen – zoals de wouden op Tasmanië. De duurzame systemen die we zo inrichten voor de teelt van ons voedsel en het beheer van energie, water, landschap, grondstoffen en een eerlijke economie zijn divers, multifunctioneel, veerkrachtig, overvloedig, slim en van een menselijke maat.
De heruitgave van Tuinen van Overvloed, dat in 1996 voor het eerst verscheen, markeert een snel groeiend bewustzijn over de urgentie van de mondiale problematiek, èn van de mogelijkheden om lokaal en regionaal in actie te komen. Dit boek zet de principes van de permacultuur grondig uiteen en laat zien hoe creatieve individuen en gemeenschappen van daaruit overal ter wereld meters hebben gemaakt. Bovendien nodigt het u als lezer uit om dat ook zelf te gaan doen, zoals door  het telen van kruiden en kiemgroente in de vensterbank, het verwerken van keukenafval op het balkon, het aanleggen van slimme groentebedden in de moestuin , het planten en beheren van een eetbare ‘jungle’  en  het ontwikkelen van ecologische buurtinitiatieven.

Fransje de Waard stuitte na haar studie tropische bosbouw en plattelandsontwikkeling op de mondiale hervormingsbeweging van de permacultuur en raakte daar intensief bij betrokken. In de jaren negentig liet zij een aantal buitenlandse pioniers naar Nederland komen om theorie en praktijk meer bekendheid te geven. Haar boek Tuinen van Overvloed inspireerde een voorhoede, die zich in hoog tempo aan het verbreden is, en zowel in de stad als op het land tot steeds meer initiatieven leidt. Vanuit haar bureau De Waard Eetbaar Landschap verzorgt zij tekst, presentaties en workshops, en begeleidt zij projecten in de praktijk.

Meer info: http://www.facebook.com/DeWaardEetbaarLandschap

Permacultuur – Fransje de Waard en Douwe Beerda

Douwe Beerda

Douwe Beerda schuift in de loop van het gesprek met Fransje de Waard aan om mee te praten over de nieuwste ontwikkeling rond de Permacultuur.
In 2003 begon Douwe Beerda de website www.permacultuurnederland.org waar onder meer gratis cursussen te downloaden zijn over permacultuur. Daarnaast is er een eetbare planten en paddenstoelen database te vinden met rond de 400 verschillende soorten planten. Douwe pleit ook voor meer permacultuur in het openbare groen.
Lees hier een artikel hierover (pdf).

Mee praten over permacultuur:

In deze uitzending weer een interactief uurtje met de luisteraars van Frontier Radio. Tijdens dit tweede uur ben jij, de luisteraar, aan zet om onderwerpen aan te dragen, een discussie te beginnen, met tips te komen, of zelfs een radiocolumn te verzorgen. Verder is het thema dit uur: zelf verbouwen van groenten, tuinen delen, permacultuur, buurtmoestuinen etc.  Ben jij betrokken bij een permacultuurtuin of heb je vragen op het gebied van het opzetten van een groentetuin, heb je belangrijke tips?  Praat mee in deze uitzending!

Je kunt live meedoen en meediscussiëren via de  chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.

Andere interessante sites:

 

feb 102013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio

Onderwerpen:

Ruilwinkel

Nu luisteren:

Thema uitzending: Nieuwe (Complementaire) Economie
Met: Michiel Hobbelt, Irene Immink en Chiara van den Berg.  Ook luisteraars kunnen meedoen.
Verder: column van Aat Lambert de Kwant: lees hier

Dagelijks worden we nu geconfronteerd met de financiële en economische crisis. Banken vallen om of dreigen om te vallen, bedrijven gaan failliet en steeds meer mensen raken hun zekerheden kwijt. Ze verliezen hun baan en kunnen nauwelijks of niet meer rondkomen van hun spaarzame geld. Daar komt nog bij dat door de hoge energieprijzen de kosten van de eerste levensbehoefte omhoog gaan. Ook het schaarser worden van voedsel in de wereld zorgt voor prijzen opdrijving.

Deze crisis is niet alleen een financiële crisis, maar meer een algemene “identiteitscrisis” waarbij het oude niet meer blijkt te werken en we nog niet helemaal weten hoe we de wereld met elkaar anders kunnen gaan inrichten. Een ding wordt meer en meer duidelijk: doorgaan op het oude pad zal er voor zorgen dat we economisch vastdraaien, onszelf vergiftigen en de sociale ongelijkheid in de wereld alleen maar toeneemt. De noodzaak om te veranderen is groot. Het lijkt er op dat we weinig van de banken, multinationals, overheden kunnen verwachten: deze zullen door blijven denderen. Verzetten daartegen is zonde van de tijd en energie. De verandering komt niet van bovenaf, of moet worden opgelegd, maar ontstaat vanuit kleine, vaak lokale, initiatieven en door mensen die verder kijken dan de korte termijn en een heldere maatschappij- en mensvisie hebben.

In de uitzending zullen Michiel Hobbelt (www.duurzaamgeluk.com), Irene Immink (www.ireneimmink.nl) en Chiara van den Berg (www.gangmakerij.nl) hun visie geven over de nieuwe economie.

Ook jij als luisteraar mag mee doen in deze uitzending. Ben jij betrokken bij bijvoorbeeld een lokaal ruilsysteem of heb je goede ideeen op het gebied van nieuwe economie of wil je er meer over weten? Praat mee in deze uitzending!Je kunt live meedoen en meediscussiëren via de chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.

Inspirerend:

“Als het gaat om lokaal, duurzaam en ecologisch dan zijn de complementaire economische systemen bij uitstek geschikt om daar invulling aan te geven. Complementaire economieën zoals de verschillende LETS zijn bij definitie lokaal georiënteerd. Doordat het ruilmiddel alleen lokaal toegankelijk is, kan daarmee alleen lokale producten en diensten afgenomen worden. Het gevolg is dat de plek waar een product geproduceerd wordt en de plek waar het product verkocht wordt geografisch dicht bij elkaar ligt. Het product hoeft amper vervoerd te worden. In de meest ideale situatie is het product vervaardigd door middel van grondstoffen, die in het gebied voorhanden zijn. Een complementaire economie draagt positief bij aan het thema duurzaamheid. Omdat de systemen niet werken met geld, speelt het mondiale spel van graaien en winstbejag geen rol. Het spel dat gekenmerkt wordt door het denken op de korte termijn, waarbij winst belangrijker is dan verantwoord omgaan met mens, dier en leefomgeving. De complementaire economieën zijn gebaseerd op een andere filosofie. Het ontbreken van het graaien en winstbejag, maakt ruimte om voorbij de grenzen van de korte termijn te denken.” Remco Nieuwboer, iniatiefnemer van Let’s HEC.
feb 032013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio

Gezondheid verdient een integrale aanpak – Onno Nieveen
Column Aat Lambert de Kwant- lees hier
Community-vorming en alternatieve economie – Jeroen Kumeling in gesprek met luisteraars en andersom

Luister nu:


Gezondheid verdient een integrale aanpak – Onno Nieveen

Onno Nieveen

Gedrag van mensen is in hoge mate gebaseerd op het verleden: onze opvoeding, vriendschappen, schooltijd, cultuur, etc. Een eenmaal opgedane ervaring wordt in het brein verwerkt tot een (overlevings) strategie met bijpassend gedrag. Dit geldt voor succesvol gedrag, maar ook voor falend gedrag. In het laatste geval spreken we van een “conflict”.
Falend gedrag is in veel gevallen reden tot stress en leidt op de langere termijn tot stoornissen en ziektes.
Het vinden en vooral ontmantelen van “conflicten” als oorzaak van falend gedrag, is dus een essentiële voorwaarde om te kunnen komen tot succesvol gedrag, genezing en heling.
Iemand is bijvoorbeeld als tiener begonnen met roken om stoer te doen, erbij te horen. Om te stoppen met roken worden allerlei motivaties gebruikt (gezondheid, kosten, invloed op anderen) die echter niet de kern raken van het onderliggende “conflict”: het erbij horen. Het niet meer roken roept onder lastige omstandigheden onbewust een beeld op van iemand die er niet bij hoort. En dat wil niemand, we willen juist ergens bij horen! Dus is er een sterke drang om weer te beginnen. Pas als de relatie roken en “erbij horen” ontkoppeld is, kan iemand gemakkelijk en blijvend stoppen.

Lichaam en mind zijn zeer nauw verbonden en dus is het noodzakelijk om te kiezen voor een integrale aanpak, gericht op zowel lichaam als mind!

Meer informatie: www.eon-advies.nl

Community-vorming en alternatieve economie - Jeroen Kumeling in gesprek met luisteraars en andersom

Community Change

In deze uitzending weer een interactief programma met de luisteraars van Frontier Radio. Tijdens dit tweede uur ben jij, de luisteraar, aan zet om onderwerpen aan te dragen, een discussie te beginnen, met tips te komen, of zelfs een radiocolumn te verzorgen. Verder is het thema dit uur: Community-vorming en alternatieve economie.  Ben jij betrokken bij een community bijvoorbeeld op het gebied van het voor elkaar koken, leef je in een community of wil je er meer over weten? Praat mee in deze uitzending!

Je kunt live meedoen en meediscussiëren via de  chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.

Tips:

Tegenlicht-uitzending: ” Gaten in de Markt”

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

http://transitiontowns.nl

http://www.omslag.nl

http://www.gratisoptehalen.nl

http://www.strohalm.nl

http://www.ruilkringenschede.nl/ 

 

 

jan 252013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio

Onderwerpen:
Ghostbusting in de lage landen – Koen Molemans
 Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending  Thema: zelfvoorzienend leven en wonen - Jeroen Kumeling  in gesprek met luisteraars  en andersom

Luister nu:

Ghostbusting in de lage landen – Koen Molemans
Who you gonna call?….. Wie kent het niet?
In de jaren 80 waren de films van The Ghostbusters enorm populair. Jammer genoeg is het team van de Ghostbusters niet echt, maar wie bel je dan wel? Zowel in Nederland als België zijn er mensen die te maken krijgen met dingen die niet verklaarbaar zijn. Lichten die uit zichzelf aan en uit gaan, voetstappen op zolder, stemmen uit het niets…

Noem maar op en er zijn mensen die het hebben meegemaakt. Mede door het succes van series op televisie zoals Ghosthunters, Ghosthunters International, Ghost adventurers,… zijn er meer en meer mensen die interesse tonen in het paranormale en er onderzoek naar willen doen.

Vergis je niet, de programma’s die je op televisie ziet komen niet 100% juist over hoor, integendeel. Hoewel ze leuk zijn om naar te kijken is het meeste van deze programma’s is in scene gezet.

In deze programma’s gaan de mensen op zoek naar geesten, en proberen ze te communiceren met hen.

Bij Paranorma, een paranormaal onderzoeksbureau wordt dit ook gedaan. Echter  in dit geval wordt er niets in scene gezet, zij gaan voor “the real deal” .

Paranorma komt bij mensen thuis met videoapparatuur, fotoapparatuur, speciale belichting, … en men zet alles op  alles om strategische plekken, om de “hot spots” in een woning te onderzoeken.

Nadien worden alle opnames grondig geanalyseerd.  Het hoofddoel is het “debunken” of ontkrachten van gebeurtenissen door op zoek te gaan naar een verklaring.
Koen Molemans is initiatiefnemer van Paranorma.

Meer informatie: www.paranorma.be

Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending  Thema: zelfvoorzienend leven en wonen - Jeroen Kumeling  in gesprek met luisteraars  en andersom

In deze uitzending weer een interactief programma met de luisteraars van Frontier Radio. Tijdens dit tweede uur ben jij, de luisteraar, aan zet om onderwerpen aan te dragen, een discussie te beginnen, met tips te komen, of zelfs een radiocolumn te verzorgen. Verder is het thema dit uur: zelfvoorzienend leven en wonen.  Wil je graag zelfvoorzienend zijn maar weet je niet hoe? Ben jij al zelfvoorzienend en hoe doe je dat? Heb je vragen of tips? Praat mee in deze uitzending!

Je kunt live meedoen en meediscussiëren via de  chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.

Info:
www.zelfvoorzienendleven.com
www.natuurlijkerleven.nl/zelfvoorzienendleven
www.provisiontransylvania.com/nl
www.zelfbewustleven.nl

 

 

jan 202013
 

Iedere maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Argusoog en Connect It Radio 

Onderwerpen:
De Grote Piramide van Gizeh – Willem Witteveen
Inhoud nieuwe Frontier Magazine
Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending  Thema: Onverklaarbare ervaringen -
Jeroen Kumeling  in gesprek met luisteraars  en andersom

Naluisteren kan nu

Willem Witteveen

De Grote Piramide van Gizeh – Willem Witteveen

De Grote Piramide van Gizeh is een van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid en de enige die is overgebleven. Al eeuwenlang bezoekt men dit enigmatische bouwwerk en probeert men de ware betekenis ervan te achterhalen.
Willem Witteveen verbindt na langdurig onderzoek gegevens van hemzelf en van andere onderzoekers en komt tot baanbrekende conclusies.

Pythagoras verklaarde al: “Alles is getal”, Edgar Cayce zei: “Sound is the medicine of the future” en de Kemetiaanse gids Abd ‘el Hakim Awyan sprak: “It is all about sound”.
Willem Witteveen bewijst dat al deze mannen gelijk hadden en dat wat wij nu als baanbrekend en nieuw beschouwen vaak zijn oorsprong al had in het Oude Egypte.

Het boek is onderverdeeld in vier delen, gekoppeld aan de vier aardse elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. In deze cirkel der elementen spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt.

De auteur toont in dit boek aan dat de Grote Piramide een naslagwerk is, bedoeld voor de huidige generaties met daarin verborgen de Gulden frequentie van Gizeh, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op Aarde.

Mensen die dit boek gelezen hebben zullen nooit meer op dezelfde manier naar de Grote Piramide van Gizeh kijken.
Wees gewaarschuwd: het lezen van dit boek kan je leven veranderen.

Meer informatie staat op:
http://www.facebook.com/pages/De-Grote-Piramide-van-Gizeh-als-monument-van-de-schepping-BoekBook/1099494190191322?fref=ts 

Frontier Radio Vraagbaak  /  Open uitzending : Thema: onverklaarbare ervaringen.
–  Jeroen Kumeling  in gesprek met luisteraars  en andersom

In deze uitzending weer een interactief programma met de luisteraars van Frontier Radio. Tijdens dit tweede uur ben jij, de luisteraar, aan zet om onderwerpen aan te dragen, een discussie te beginnen, met tips te komen, of zelfs een radiocolumn te verzorgen. Verder is het thema dit uur: onverklaarbare ervaringen. Heb jij in je leven iets meegemaakt wat je niet kon verklaren? Een Ufo, paranormale of mystieke ervaring en wil je het delen? Praat mee in deze uitzending!

Je kunt live meedoen en meediscussiëren via de  chats van Argusoog en Connect It Radio, maar je kunt ook telefonisch (036-8453999) en via skype (jeroenq) live tijdens de uitzending reageren.