mei 092014
 

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het programma: “Gedonder op vrijdag”. Een radioshow met vaste presentatoren: Rob van der Zon, Maup Enthoven, Anthony Migchels en soms wordt het panel aangevuld met andere gasten. De techniek wordt verzorgd door Sel Ozylmaz.

Speciale gast: Ralph en Marsha Ring, over de nieuwe ontwikkeling, m.b.t. de “QEG” en Mieke Hamel, over de Bijen-wereld.

 Klik op de foto/tekening om het helemaal te zien.

lees verder »

mei 012014
 

Beste luisteraars van De Gulden Snede,
Zoals vorige week al was aangekondigd gaan we vanaf deze week uitzenden van 22u tot 24u. De opzet van het programma zal verder gelijk blijven. Er is gekozen voor een later tijdstip om zo onze luisteraars meer gelegenheid te bieden om onze uitzendingen live te kunnen beluisteren en dus ook deel kunnen nemen aan de inhoud van de uitzending dmv het geven van feedback of het stellen van vragen via de Frontier chat.
We hopen dat u net als vanouds kunt blijven luisteren naar de Gulden Snede bij Frontier Radio.
Wij hebben er in ieder geval enorme zin in!

Team Gulden Snede

mrt 242014
 

Interview with Michael Tellinger by Anthony Migchels | March 20, 2014, Haren, the Netherlands

 

Interview met Michael Tellinger door Anthony Migchels op 20 maart, 2014: https://www.youtube.com/watch?v=Ci_kjT92Tvk/

Toelichting: De Aarde is belangrijk !!. In dit zeer spannende interview, worden diverse onderwerpen toegelicht. Waaronder, oude steen cirkels, vrijheid, het bankiers wezen en andere alternatieven daarvoor, vrije energie, het “Ubuntu” systeem en nog veel meer, neem zelf een kijkje.

feb 092014
 

Onze tegenwoordige wereldsituatie laat zien dat er in de menselijke verhoudingen heel veel mis is. Angst, haat, hardheid, wreedheid en andere negatieve emoties lijken de sociale relaties tussen mensen in toenemende mate te verstoren. lees verder »

feb 082014
 

De zoektocht

Mensen die op zoek gaan naar zin- en betekenisgeving in hun leven, starten hun zoektocht met het stellen van vragen. Vragen stellen bij de omstandigheden waarin men leeft, schept een opening voor een verdere bewustzijnsontwikkeling.

lees verder »