sep 182013
 

Deze donderdag zullen we een terugblik geven op de Frontier Gezondheidsdag. Tijdens de uitzending zullen we de interviews die we met Benjamin Adamah en John Consemulder hebben gedaan de revue laten passeren. Beide heren hebben zich inmiddels bewezen als autoriteiten op hun resp. “vak” gebieden en we zijn dan ook zeer verheugd dat we deze 2 heren hebben kunnen interviewen en dat vervolgens met onze luisteraars kunnen delen.

Verder natuurlijk, de agenda, muziek, de komende Frontier activiteiten en de aankondiging van het nieuwe Frontier Radio programma: “Gedonder op vrijdag” welke van start zal gaan op vrijdag 20 september vanaf het vredesfestival, bij Center Lothlorien van Lucas Slager in Noord Frankrijk. Met presentatoren: Arend Zeevat, Rob van der Zon, Anthony Migchels, Hermie Saeijs, Peter Taams en Maup Enthoven.

In de komende dagen zal deze uitzending,  na te beluisteren zijn via onze “vimeo” pagina: vimeo.com/frontierradio

Je kan de interviews hieronder na beluisteren.
Interview met Benjamin adamah
Interview met John Consemulder