okt 032013
 

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het nieuwe programma: “Gedonder op vrijdag”
Een nieuwe radio show met vaste presentators: Arend Zeevat, Rob van der Zon, Hermie Saeijs en Maup Enthoven, elke week aangevuld door een wisselend panel, waaronder; Anthony Migchels, Peter Taams, Robert Velthuysen en anderen.

Luister nu: Frontier Radio 4 oktober 2013

Deze week bij “Gedonder op Vrijdag”

Jeroen van Straaten
Een gesprek met Jeroen van Straaten, “Foundation Chairman” van http://globalbem.com, een onafhankelijke organisatie die als doel heeft het verspreiden van informatie mbt schone vrije energie

“Global Breakthrough Energy Movement is an independent organization with the primary goal to facilitate the widespread awareness and use of Breakthrough Energy technology and its implications.

What began as a small group quickly evolved into a wide international network of people from diverse backgrounds including scientists, researchers, academics, artists, and business holders. While the core team is based in the Netherlands, the network spans our entire globe.”  http://globalbem.com/info/

Lothloriën Vredesfestival
Een eerste terugblik op het vredesfestival in noord Frankrijk waar ons radioteam bij aanwezig is geweest, binnenkort kunt u de individuele interviews nabeluisteren via ons radio archief: www.vimeo.com/frontierradio

Introductie Aquaponics/watercultuur
Aquaponics is een combinatie van aquacultuur en hydrocultuur in een gesloten recirculatiesysteem. Het is als het ware het nabootsen van de natuur in al zijn aspecten. De naam Aquaponics werd uitgevonden door Ron Parkhurst van Hanalei Nursery.
Aquaponics is de symbiotische teelt van planten en waterdieren in een recirculatie omgeving. Alternatieve definitie: Een geïntegreerde hydrocultuur (kweken van planten in water) en de aquacultuur (groeiende vissen) systeem. In een Aquaponics systeem worden waterdieren, veelal vis, opgekweekt in combinatie met de teelt van groenten, fruit en kruiden.
www.aquaponicseu.org

EDEV (Een Dier Een Vriend)
Ieder jaar lijden nodeloos vele miljoenen dieren. EDEV strijd voor het welzijn en de rechten van al die dieren wier leed over het algemeen plaatsvindt achter zwaar bewaakte omheiningen en voor het publiek niet toegankelijke plaatsen.
www.edev.nl

En verder…
- de actuele situatie in de V.S.
- Het laatste nieuws
- “Vage zaken”, een luchtige rubriek van Maup Enthoven, waarin hij je mee neemt in de bizarre wereld der vage zaken..

Klik hier om mee te chatten