okt 172013
 
radio

Iedere vrijdag bij Frontier Radio kunt u luisteren naar het nieuwe programma: “Gedonder op vrijdag” Een nieuwe radio show met vaste presentators: Arend Zeevat, Rob van der Zon, Hermie Saeijs en Maup Enthoven, elke week aangevuld door een wisselend panel, waaronder; Anthony Migchels, Peter Taams, Robert Velthuysen en anderen.

Luister nu Frontier Radio: “Gedonder op Vrijdag” 18 oktober 2013

Deze week bij “Gedonder op Vrijdag”

De leden van het Frontier Radio panel gaan deze week met elkaar in gesprek en richten zich vol overgave op de volgende onderwerpen:

- Interview met Hans Bouma, Dominee, dichter, filosoof en activist.
- Vervoersstaking V.S.
- Gratis geld voor daklozen in Londen.
- Update Gelre en actueel economisch nieuws.
- Algemeen nieuws dat de aandacht verdient.

Naast deze onderwerpen is er ook nog even tijd voor onze nieuwe rubriek: “Vage zaken”, gepresenteerd door Maup, waarin enkele vage zaken op een luchtige wijze onder de lope worden genomen. Tevens is er het een en ander in beweging bij Frontier Radio en ook daarover brengen we verslag uit. Tot Vrijdagavond, 20 uur.