okt 242013
 

Deze week bij: “Op het scherpst van de Gulden snede”

Het was vorige week de week van de orgaan donatie en bij Frontier Radio willen we graag deze gelegenheid nogmaals aangrijpen om de totaliteit van de onnatuurlijke weg die de mensheid op het gebied van, voeding, geneeskunde en technologie aan het afleggen is, eens nader te gaan belichten. Wat zijn de negatieve effecten,? zijn er ook positieve kanten aan deze “inmenging”? Wat is verantwoord en ten dienste van de evolutie van planeet aarde? Dreigt er een wezenlijk gevaar of is het een “noodzakelijke” fase binnen ons eigen evolutionaire proces? We zullen proberen al deze vragen te beantwoorden en meer.
We gaan verder waar we vorige week gebleven waren

Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede” 24 oktober 2013

Onderwerpen die we gaan bespreken zijn o.a.:
- Orgaan transplantatie
- Stamcel research
- Transhumanisme
- “Open source” hardware en andere open “modellen” voor de samenleving

Deze uitzending zal gepresenteerd worden door Robert en Peter.

Tot donderdagavond 21 uur bij  Frontier Radio.

www.frontierradio.nl