okt 302013
 

Deze week bij: “Op het scherpst van de Gulden snede”
Speciale gast: “Kraven”
, oprichter en webmaster van de controversiële website: www.urubin.com

Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede” 31 oktober 2013

We gaan vanavond in gesprek met Kraven over de verschillende onderwerpen die hem bezig houden. Vooral de new-age scene in Nederland neemt hij regelmatig op de korrel en is niet bang om hierin op het scherpst van de snede te zitten. Wat ons betreft dus de ideale gast voor ons donderdag avond programma!
Kraven schrijft sinds langere tijd scherpe blogs en artikelen waarin heel wat heilige huisjes zonder pardon omver worden geschopt, ontleed en naar het land der fabelen verwezen. Dit alles met een gezond gevoel voor humor en een oprechte wens om tot de kern van de waarheid te komen. Kraven omschrijft de uitzending van vanavond op zijn eigen site als volgt:

“Ja beste lezer, u leest het goed, na twee interviews te hebben gedaan bij Finding Voices Radio is het weer zo ver. Gingen de interviews bij FVR over mijn commentaar op Anton Teuben en over mijn visie op Urubin in het algemeen is dit keer min artikel “Het rottende hart van de alternatieve media” de aanleiding voor de crew van Frontier Radio, om Kraven hieromtrent eens goed aan de tand te voelen. Uiteraard vond men mij bereid om hier mijn ongezouten toelichting op te geven” …. “Ik hoop u allen weer aan te treffen in de chat op Frontier Radio waar ik zelf dan ook aanwezig zal zijn. Ik beloof u als vanouds een spraakmakende en ongezouten show, zoals u van me gewend bent. U komt toch zeker ook?

We zijn dan ook zeer verheugd dat Kraven zo open staat voor een dialoog, hij is blijkbaar van plan om er met ons een zinderende uitzending van te maken, wij zijn benieuwd!
onderwerpen die we gaan bespreken met Kraven zijn: > – Rottende hart alternatieve media
- De schaduwkant van de alternatieve media
- Het luchtkasteel van de soevereine mens
- Burgerlijke ongehoorzaamheid
- Urubin in het algemeen

Verder in deze uitzending

- Update Frontier symposium en prijsvraag (ja, we geven een kaartje weg!)
- Laatste nieuws mbt de radio
- Muziek op 432hz
- De agenda

Deze uitzending zal gepresenteerd worden door Robert en Peter.

Tot donderdagavond 21 uur bij  Frontier Radio.

www.frontierradio.nl