jun 252011
 

Onderwerpen:
Spoedcursus Verlichting – Tijn Touber
Isa en Max en het vliegende skateboard – Karin Thomas
Invloed van straling in je huis – Peter van Driel
Live Muziek door Dvora Davis

Luister nu: Frontier Radio 31 maart 2010

In deze uitzending een interview met Tijn Touber over de “Spoedcursus Verlichting”

Een Spoedcursus Verlichting… klinkt dat als een tegenstrijdigheid? Het kan! In twee avonden (of een dag) word je meegenomen op innerlijk avontuur. Door middel van verhalen, meditaties en inzichten word je naar het lichtknopje geleid, waardoor je onder alle omstandigheden bewust, creatief en vanuit flow kunt leven. Tijn geeft al twintig jaar lessen in verlichting en wist drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, ziekenhuispersoneel en politiemensen terug te brengen in de stilte van het oog van de storm.

Tijn Touber is schrijver, muzikant en componist. Hij is oprichter van popgroep Lois Lane en schreef enkele van hun hits. Hun debuutalbum bereikte de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 stuks. Na dit muzikale avontuur trok hij zich terug om zich toe te leggen op bewustzijnsontwikkeling. Hij leefde veertien jaar als een asceet en reisde de wereld over om yogi’s en leraren te ontmoeten.

Meer informatie staat op: http://www.kristijn.com

Ook een interview met Karin Thomas over haar kinderboek “Isa en Max en het vliegende skateboard”.

Isa en haar broertje Max denken een nogal saaie voorjaarsvakantie te gaan beleven. Dat verandert wanneer ze kennismaken met de excentrieke professor die bij hen in de straat woont.Door zijn verrassende experimenten leren ze op een andere manier naar zichzelf, naar elkaar en naar de wereld te kijken. Per ongeluk belanden ze vervolgens in onbekende dimensies waar ze vreemde wezens ontmoeten en opwindende plekken verkennen. Isa en Max komen dingen te weten die ze op school nooit geleerd zouden hebben. Aan het eind van hun reis mogen ze met een skateboard vliegen en beseffen ze dat niets, maar dan ook werkelijk niets onmogelijk is. Een spannend avontuur rond nieuwe wetenschappen en spiritualiteit voor jong en oud.

Karin Thomas is moeder van vier kinderen. Haar zoektocht naar het grote mysterie van het leven bracht haar via Egypte, Stonehenge, graancirkels in Wiltshire, Glastonbury en Drentse hunebedden terug naar huis waar ze, kijkend naar haar dochters besefte dat alle kinderen graag een ontdekkingsreis beleven. Na het lezen van talloze boeken, het bestuderen van een eindeloze reeks artikelen en het volgen van vele cursussen heeft zij nu zelf een boek geschreven. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag op reis willen om te ontdekken dat de wereld heel anders in elkaar zit dan we vaak denken.

Meer informatie staat op: http://www.divineheart.nl.

Verder een gesprek met Peter van Driel, woonbioloog over de invloeden van straling in je huis.

Peter van Driel is tot 2000 in het bedrijfsleven werkzaam geweest. In dit jaar besloot hij het roer radicaal om te gooien. Door jarenlange interesse in de nieuwste ontwikkelingen in de fysica heeft hij uiteindelijk besloten om professioneel woonbioloog te worden. Hij heeft zich binnen de woonbiologie gespecialiseerd in het opsporen en harmoniseren van elektropathische en geopathische stralingen in de woning en het bedrijf. Anders gezegd; elektrostress en aardstralen. Voor het opsporen gebruikt Peter zowel technische meetapparatuur als ook de Lecher antenne. Met de meetapparaten worden de grof energetische stralingen gemeten, zoals radar, draadloze telefoons en zenders voor mobiele telefonie. Middels de Lecher antenne kunnen de fijnstoffelijke energieлn gemeten worden zoals wateraders, levensenergie en verstoringen in het lichaam.

Meer info: hhttp://www.helmar-meetdienst.nl.

De live muziek wordt vandaag verzorgd door Dvora Davis met haar begeleidingsband 

Dvora is Singer/songwriter, “inspirational speaker” ,healer en lichtwerker. Met Conscious Minds zingt ze gechannelde songs, speciaal gemaakt voor het spirituele ontwaken, en de luisteraar te motiveren en te begeleiden. Ze zegt zelf: “My motivation to help all people in any way I can get through these amazing times…”

Meer informatie staat op: http://www.dvoradavis.com