nov 282013
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede: Pieter Stuurman
We gaan vanavond met Pieter Stuurman in gesprek over de verschillende onderwerpen die hij via zijn blogs aan de kaak stelt en die Pieter zelf bezig houden. Pieter Stuurman wordt vooral gerespecteerd om zijn scherpzinnige analyses en blogs die recht voor zijn raap de knelpunten in onszelf, onze relaties, de maatschappij en het internationale wereldtoneel bloot weten te leggen. Pieter schrijft sinds langere tijd scherpe blogs en artikelen met een gezond gevoel voor humor en een enorme “drive” om tot de kern van de waarheid te komen. zie zijn website voor meer informatie: http://pieterstuurman.blogspot.nl/
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”

Tijdens het gesprek zullen we het o.a. hebben over de huidige staat van de wereld en maatschappij en vooral de innerlijke psychologische processen en uitdagingen die daarbij horen, Pieter staat er om bekend dat hij mensen krachtige spigels weet voor te houden en tijdens deze uitzending zullen we samen met hem uitgebreid in deze spiegel gaan kijken.

Verder bij “de Gulden Snede”
- Muziek
- De agenda
- Frontier activiteiten.

Deze uitzending zal gepresenteerd worden door Robert en Peter.

Tot donderdagavond 21 uur bij  Frontier Radio.

www.frontierradio.nl