dec 112013
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede: Pieter Stuurman - DEEL II

Gezien de diepgang en het succes van de uitzending van 28 november j.l. hebben wij Pieter Stuurman gevraagd nogmaals bij ons in de uitzending te komen. Waar we het de vorige keer vooral over het collectief en de maatschappij hebben gehad, gaan we nu dieper in op de individuele mens, de reis van de ziel en de ontwikkeling van de psyche.  Pieter schrijft sinds langere tijd scherpe blogs en artikelen met een gezond gevoel voor humor en een enorme “drive” om tot de kern van de waarheid te komen. zie zijn website voor meer informatie: http://pieterstuurman.blogspot.nl
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


Tijdens het gesprek zullen we het o.a. hebben over het individu en vooral de innerlijke psychologische processen en uitdagingen die daarbij horen, Pieter staat er om bekend dat hij mensen krachtige spiegels weet voor te houden en tijdens deze uitzending zullen we wederom samen met hem uitgebreid in deze spiegel gaan kijken..

Deze uitzending zal gepresenteerd worden door Robert en Peter.

Tot donderdagavond 21 uur bij  Frontier Radio.

www.frontierradio.nl