dec 182013
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede: Een speciale uitzending over water met Jeroen Arents van www.water-solutions.nl
We gaan vanavond met Jeroen Arents in gesprek over de ontzettende veelzijdigheid van water. Water is de basis van het leven en kent vele aspecten die dankzij recente ontwikkelingen en ontdekkingen steeds meer in het daglicht komen te staan.
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


Water is de sleutel tot het oplossen van vele problemen in de wereld. Zo kan water een enorme bijdrage leveren aan onze gezondheid, maar ook als schone hernieuwbare energiebron is water een zeer krachtig alternatief voor de huidige olie verslaving waar de wereld mee te kampen heeft. Water heeft ook een rudimentair bewustzijn waar we mee kunnen communiceren. Dit alles en nog veel meer zal tijdens de uitzending van deze week behandeld gaan worden en het belooft weer tot een boeiende uitzending te leiden.

Verder bij “de Gulden Snede”
- Muziek
- De agenda
- Frontier activiteiten.

Deze uitzending zal gepresenteerd worden door Robert en Peter.

Tot donderdagavond 21 uur bij  Frontier Radio.

www.frontierradio.nl
www.water-solutions.nl