dec 252013
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede: Een speciale uitzending over de oorsprong van Kerst, Saturnalia en andere winter vieringen.
We gaan vanavond met Benjamin Adamah in gesprek over de de (occulte) oorsprong van het huidige Kerst feest. Wat ooit begon als een heidens feest ter ere van o.a. koning winter is in de loop der eeuwen onder invloed van de kerk en de elite verworden tot een commercieel vreet en zuip festijn, gekoppeld aan een christelijke moraliserende toon waar we 2 dagen per jaar eventjes stil staan bij de minder bedeelden. Een zeer krachtig psychologisch mechanisme om de gemoedsrust weer voor een jaar af te kopen en daarmee het geweten van de massa te sussen.
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


Tijdens deze uitzending gaan we heel diep in op de ware betekenis van het Kerstfeest en zullen ook niet schromen de schaduw van dit alles te belichten. Wel zullen we er op humorvolle wijze mee om gaan zodat het niet een al te ‘zware’ uitzending zal worden.

Benjamin Adamah

Benjamin Adamah

Benjamin Adamah publiceert behalve boeken al jaren tijdschriftartikelen, was verder actief voor Stichting Stralingsarm Nederland, waar hij twee jaar de Kinderbeschermafdeling runde en veel publiceerde over de risico’s van wi-fi. Voor zijn jarenlange bijdragen aan grensverleggend denken werd hij twee keer genomineerd voor de Frontier Science Award. Zijn huidige researchveld betreft onderzoek naar Kuiperbelt objecten, Centauren en TNO’s en hun astrologische applicatie. VAMzzz – Sweet Rebel Magazine, dat hij samen met zijn partner Sylvia Carrilho uitgeeft, verschijnt ieder kwartaal, met een sterk accent op de promotie van jong kunsttalent, Tantra, een positieve life style en boeiende social media items. Als PEZ-trainer helpt hij mensen aan snelle methodes om van chronische vermoeidheid, angst, PTS of libidozwakte af te komen en hun creatief vermogen te boosten, gebaseerd op qi-gong, acupressuur en gong-fu. Daarnaast bezit Benjamin een schat aan kennis omtrent de occulte leren, het paganisme en demonologie. www.adamah.nl

Verder bij “de Gulden Snede”
- Muziek
- De agenda
- Frontier activiteiten.

Deze uitzending zal gepresenteerd worden door Robert en Peter.

Tot donderdagavond 21 uur bij  Frontier Radio.

www.frontierradio.nl
www.adamah.nl