jan 042014
 

De eerste uitzending van Radio Actief heeft als gast Peter Vereecke

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

 In dit zeer verhelderende interview geeft Geoffrey Deckers aan wat de achtergronden zijn van de juridische touwtrekkerij in de zaak rond de orca Morgan. Er blijken door belang hebbende nogal manipulatieve machtsspelletjes gespeeld te worden, met als inzet enorme financiële belangen van nogal dier onvriendelijke circus bedrijven te water.

Peter heeft zich in de afgelopen jaren met de Belfort Group onvermoeibaar ingezet voor het aandacht vragen voor de gevaren van chemtrails, vaccinaties en Big Pharma in het algemeen. Dat laatste heeft hem inmiddels een rechtzaak opgeleverd, waar op 15 januari een zitting van zal zijn.

In het eerste uur zullen we beginnen met het opnieuw uitzenden van een eerder opgenomen interview met Geoffiey Deckers, dat afgenomen is naar aanleiding van de rechtzaak rond de orca Morgan.

Hermie en Arend wensen een ieder een goede jaarwisseling, een gezond en leerzaam 2014 toe.

Wij hopen jullie aanstaande vrijdag aan jullie computer gekluisterd te treffen.

Radio Actief

3 januari 2014

22.00 – 24.00 uur