jan 122014
 

De twee gasten van vanavond zijn Ron Schleepen aka Nexus en Ellen Vader.

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

De uitzending van 10 januari 2014 is hieronder na te beluisteren.

Programmering 10 januari 2014:

Gedurende de komende maaanden zullen Hermie en Arend verschillende vertegenwoordigers uit de altermnatieve mediawereld voor het voetlicht brengen. In deze uitzending zullen dat Ellen Vader en Ron Schleepen aka Nexus zijn.

Ellen heeft al jaren ervaring binnen het alternatieve mediacircuit. Niet zozeer met een eigen website, maar als medewerkend aan andere websites en groepen binnen het alternatieve veld. Waaronder Platform De Hoogste Tijd, de Belfort Group en ondersteuning van Anneke Bleeker Zij richt zich met name op het gebied van gezondheid en de gevaren van de regulier medische benadering met haar vaccinaties en Big Pharma-producten. Al geruime tijd brengt zij haar eigen nieuwsbrief Aleph uit, waarin zij verschillende gezondheid geralateerde berichten presenteert.

Ron Schleepen heeft eveneens een lange loopbaan binnen het alternatieve mediawereldje achter de rug. Ooit begonnen bij Niburu en toen verder gegaan bij Argusoog. Daar zat hij in de redactie en schreef hij artikelen. Bij Argusoog was Ron, samen met Arend Zeevat, de pionier ten aanzien van Argusoog Radio. Bijna zes jaar geleden begonnen zij met hun zeer gewaardeerde programma Arend versus Nexus. Momenteel heeft hij zijn eigen website www.bovendien.com

Met deze twee doorgewinterde alternativo’s belooft het een uiterst boeiende uitzending te worden.

 

Radio Actief

10 januari 2014

22.00 – 24.00 uur