jan 072014
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede: Pieter Stuurman - DEEL III

Wegens het succes van de vorige afleveringen hebben wij, zoals beloofd, Pieter Stuurman gevraagd nogmaals bij ons in de uitzending te komen. Waar we het de vorige keren over het collectief, de maatschappij en vervolgens het individu hebben gehad, gaan we deze keer heel oplossingsgericht te werk. Pieter zal samen met ons trachten wat oplossingen aan te reiken voor zowel de maatschappelijke als de individuele problematiek van deze tijd. Het beloofd wederom een zeer boeiend en leerzaam gesprek te worden!
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


Pieter schrijft sinds langere tijd scherpe blogs en artikelen met een gezond gevoel voor humor en een enorme “drive” om tot de kern van de waarheid te komen. zie zijn website voor meer informatie: http://pieterstuurman.blogspot.nl

Deze uitzending zal gepresenteerd worden door Robert en Peter.

Tot donderdagavond 21 uur bij  Frontier Radio.

www.frontierradio.nl