jan 152014
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede:
“Mystieke Plekken”
met Jan Willem Verkerk en Annemieke Loots
Tijdens deze uitzending gaan we in gesprek met Annemieke Loots en Jan Willem Verkerk, auteurs van de fascinerende boeken: “Mystieke plekken” en “Mystieke plekken in Zuid West Engeland
Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


Over de Auteurs
Annemieke Loots en Jan Willem Verkerk, zijn in 2006 begonnen met de foto expositie Mystiek Moment in Zaandam. Ze laten elke maand 2 of 3 foto’s zien van een magisch, spiritueel en/of ander bijzonder plekje ergens in Europa. Deze plekken hebben ze in de afgelopen jaren zelf bezocht. Uit deze expositie is het boek “Mystieke Plekken, Bijzondere plaatsen in Nederland, België en Duitsland” ontstaan. Dit boek is in maart 2009 uitgekomen bij uitgeverij Akasha. In november 2011 is het boek Mystieke Plekken in Zuid West Engeland verschenen via Frontier Publishing.

Onderwerpen
De gehele uitzending staat in het teken van mystieke plekken, heilige plaatsen en alles wat daar mee te maken heeft. We zullen zowel de folklore bespreken als de meer wetenschappelijke en zelfs rationele kijk op deze fenomenen. Wellicht werpen we ook even een kritische blik op het graancirkel fenomeen.

Deze uitzending zal gepresenteerd worden door Robert en Peter.

Tot donderdagavond 21 uur bij  Frontier Radio.
www.mystiekmoment.nl
www.frontierradio.nl