jan 302014
 

Deze week bij Op het scherpst van de Gulden snede:
Auteur, Moderne Sjamaan en visionair
: Hans Plomp Deel 2, Jaya en het Orakel.
Tijdens de vorige uitzending hebben we het met Hans hebben over tripmiddelen, sjamanisme, bewustzijn, de maatschappij en het individu gehad (link) . Het was ook de bedoeling om het jeugdboek: “Jaya en het Orakel” te gaan bespreken. Hier bleek echter niet genoeg tijd voor te zijn.

Luister nu Frontier Radio: “De Gulden Snede”


Jaya en het Orakel
Afgelopen zondag, 26 januari, was Hans plomp met enkele gasten in de Frontier Bookshop om over zijn nieuwe boek te vertellen. (lees meer) Verder is er ook een en ander verteld over de verborgen geschiedenis van Nederland en onze voorouders.
We hebben afgelopen zondag dan ook alles opgenomen en deze opnames zullen we tijdens de uitzending gaan laten horen. Tussen de diverse opnames door zullen de presentatoren e.e.a. nog eens overwegen en doorlichten. Als luisteraar bent u van harte welkom om live mee te chatten.

Enno Wiersma
Enno vertelt kort over het “Oera Linda” boek, een van de inspiratie bronnen voor Jaya en het Orakel.

Daad Kajo
Ook was Daad Kajo aanwezig, een van oorsprong Syrische schrijfster die enkel aangrijpende herinneringen uit haar jeugd met de aanwezigen deelde. Daad is o.a. bekend van de roman De verleider van Damascus, zij hield een indrukwekkende voordracht over haar bedreigde, heel oude cultuur in Syrië…Tevens vertaalde zij deze ervaringen naar de tegenwoordige situatie in Syrië, gekoppeld aan zeer intrigerende psychologische inzichten.  Daad zal binnenkort ook zelf als gast bij de Gulden Snede aanschuiven.

Nabeluisteren
De uitzending van vorige week was niet helemaal goed gelukt en is inmiddels opnieuw gemonteerd, na de uitzending van vanavond zullen de uitzending van vorige en deze week zsm ge-upload worden ter nabeluistering. onze excuses voor de vertraging.

Verder:
- de agenda
- frontier activiteiten
- muziek

Deze uitzending zal gepresenteerd worden door Robert en Peter.

Tot donderdagavond 21 uur bij  Frontier Radio.
www.frontierradio.nl