jan 302014
 

Gasten zijn Henk Mutsaers en John Consemulder.

Radio Actief is een programma van Hermie Saeijs en Arend Zeevat op Frontier Radio. In dit programma willen zij mensen en organisaties voor het voetlicht brengen, die op een bijzondere manier actief bijdragen aan bewustwording.

 

De uitzending van 31-01-2014 is hieronder te beluisteren.

Programmering 31 januari 2014:

Opnieuw zullen twee gasten uit het alternatieve veld aantreden. Beiden hebben zich in de afgelopen jaren verdienstelijk gemaakt door hun bijdragen aan de bewustwording omtrent voeding en andere gezondheid gerelateerde onderwerpen. De twee gasten waar het hier om gaat zijn John Consmulder en Henk Mutsaers.

Henk Mutsaers is een veelzijdig mens die zijn kwaliteiten op verschillende manieren inzet voor het bevorderen van bewustwording. Hij doet dit o.a. via zijn website http://www.uitdaging.net/. Verder doet hij dit door mee te werken aan Gezondheid Radio via het internet.  Ook is Henk betrokken bij de website http://gedachtenvoer.nl/page/over-mij.html.

 

John Consemulder heeft meerdere boeken geschreven over zaken die met gezondheid te maken hebben, zoals het boek ‘Blauwdruk’ en onlangs kwam zijn boek over de gevaren van aspartaam, ‘De Zoete Wraak’, uit. John publiceerde in het verleden regelmatig artikelen over vaccinaties op Argusoog. Ook had hij daar een tijdje een eigen radioprogramma. Nu heeft hij zijn eigen  radio- en televisiekanaal op http://www.healingsoundmovement.com/. Daarnaast is hij muzikant.

 

 

Radio Actief

31 januari 2014

22.00 – 24.00 uur